Sreda veče ne mora da bude samo obično, dosadno provedeno vreme kod kuće. Zašto se ne biste dobro zabavili i pritom obradovali najbolju prijateljicu odlaskom u bioskop?

Cosmo i Kombank dvorana pripremili su za vas karte za premijeru filma "Alita-borbeni anđeo", 13. februara u 20 sati.

U velikoj sali nedavno renovirane Kombank dvorane imaćemo priliku da gledamo epsku avanturu o hrabrosti i snazi. Od dva vizionara i filmska stvaraoca, Džejmsa Kamerona (Avatar) i Roberta Rodrigeza (Grad greha), stiže nam neverovatna priča o Aliti.

Priča počinje kada se Alita (Rosa Salazar) probudi bez sećanja, u budućem svetu koji ne prepoznaje, pronalazi je Ajdo (Kristof Volc), saosećajni doktor koji uviđa da je negde duboko u ovoj napuštenoj kiborgskoj ljušturi srce i duša mlade žene sa izuzetnom prošlošću.

Dok se ona navikava na svoj novi život i opasne ulice Ajron sitija, Ajdo pokušava da je zaštiti od njene misteriozne prošlosti, dok njen novi, urbani drug Hugo (Kian Džonson) hoće da joj vrati sećanja. Ali, kada smrtonosne i korumpirane sile koje vode grad napadnu Alitu, ona saznaje istinu o svojoj prošlosti – ona poseduje borbene veštine koje moćnici žele po svaku cenu da kontrolišu. Ako bi ostala van njihovog domašaja, ona bi bila ključ u spasavanju njenih prijatelja, porodice i sveta u kome je odrasla.

Poklanjamo vam 15 x 2 karte koje možete osvojiti preko Instagram profila @cosmopolitan_serbia. Više informacija potražite upravo tamo.

Sve posetioce očekuje crveni tepih i koktel dobrodošlice!

Pred premijeru, pogledajte trejler za film "Alita- borbeni anđeo" i potrudite se da osvojite ulaznice na našim društvenim mrežama.