Jedna od najuticajnijih blogerki i influenserki na našim prostorima, Tamara Kalinić u saradnji sa magazinom Cosmopolitan, održaće masterclass na temu razvoja digital karijere i kako da svoje snove pretvorite u konkretan posao.

Brend Aura kozmetički lider na srpskom tržištu i Hyatt Regency predstavnik jednog od najmoćnijih lanaca hotela, podržavaju ideju Cosmopolitana i kroz partnerstvo na ovom projektu motivišu milenijal generaciju da svoje prve korake u svetu biznisa napravi upravo posredstvom digitalnih medija. 

Tamara će dva sata pričati o marketingu, društvenim mrežama, brendiranju i kako da svoj omiljeni hobi pretvorite u posao od kojeg ćete lepo živeti i zarađivati.

Sve što vas je ikada zanimalo o pokretanju samostalnog digital biznisa, moći ćete da saznate na masterclassu, a imaćete i priliku da se prijavite za zlatnu kartu koja omogućava dodatne pogodnosti i razgovor u manjoj grupi sa postavljenjem konkretnih pitanja.

Ne propustite priliku da napravite prvi korak za svojoj uspešnoj karijeri, a Tamara će vam preneti sva svoja iskustva i savete.

Datum održavanja je 23. decembar, cena učešća je 8500 dinara.

Za više informacija i prijavu pozovite na broj telefona 0648660116 ili nam pošaljite upit na Instagramu (cosmopolitan_serbia) ili Fejsbuk stranici (Cosmopolitan Srbija).