Ko kaže da je novembar najdosadniji mesec u godini? Mi ćemo vas uveriti u suprotno našim vrelim i zanimljivim Cosmo temama. Na naslovnici vas očekuje sjajna Kristina Agilera koja se konačno vraća na scenu i u intervju podelila je sve tajne s početka karijere, ali i detalje iz svog sadašnjeg privatnog života i karijera.

Znamo da se već uveliko spremate da obnovite garderober, te vas upravo zato čeka modni specijal kako da svoj jesenji stil učinite savršenim. Mislili smo i na vašu karijeru pa smo vam pripremili savete kako da započnete svoj digitalni biznis.

U nastavku donosimo 5 vrelih tema zbog kojih treba odmah da nabavite svoj Cosmo priručnik za novembarske dane.

Jesenja modna avantura

Ulična moda ove jeseni je šarenolika. Tople boje, printovi i kombinovanje različitih stilova su ove godine u fokusu. 

Mentalno zdravlje je važno

Prema brojnim svetskim istraživanjima, anksioznost je svakodnevno u porastu i zato je važno da odmah pričamo o tome!

Zašto vam je potrebna drugarica na poslu?

Zamislite ovo: zakasnili ste na sastanak, a vaš šef se zbog toga obrušio na vas pred čitavim timom. Tada biste sigurno pomislili. "Eh, kako bi bilo lepo da imate...poslovnu drugaricu". 

Ljubavna brzina

Da li vozite u vezama kao puž ili manijak? Saznajte koje je vaše idealno vreme i da li je bolje da sačekate godinu dana do braka ili može odmah sve!

Sveznajuči vodič za... zdrave nokte

Bilo da su vam UV lakovi oštetili nokatne pločice ili im je samo potrebna nega posle ludih, letnjih avantura, došli ste na pravo mesto.