Da bi vaše lice uvek izgledalo sveže i negovano, neophodno je da sebi povremeno posvetite malo više vremena nego ostalim danima. I to samo pola sata više, jer baš toliko je potrebno da bi ova formula delovala i dubinski očistila vaše pore – pogledajte OVDE kako treba da izgleda tretman.

Sve što vam je potrebno je CRNA MASKA ZA LICE DO BEAUTY za koju definitivno nije potrebno dati bogatstvo da bi dala rezultate – OVDE se nudi 10 kesica od po 20 grama za SAMO 990 din (a možete pozvati i 011/6 888 999)! Gusta je, na bazi blata iz mrtvog mora, i fantastično deluje na mitisere i druge nečistoće koje se svakodnevno gomilaju u porama. Rezultati su vidljivi odmah posle 1. nanošenja.

Svaku kesicu možete iskoristiti bar 2 puta, pa vas zapravo jedno nanošenje košta SAMO 33 din! Odgovara mladima koji imaju problem sa masnom kožom i nečistoćama na licu, ali i zreloj koži, a efekti su vidljivi već posle prvog korišćenja. 

MASKA POSEDUJE SERTIFIKAT O ZDRAVSTVENOJ ISPRAVNOSTI UTVRĐENOJ LABORATORIJSKIM ISPITIVANJIMA.

Već kada prvi put skinete sa lica osušenu masku, videćete po njoj bele tačkice koje su zapravo nakupljene nečistoće i bićete srećni što ste je kupili i što ste konačno pružili sebi odgovarajuću negu.

 Iskoristite ovu fantastičnu ponudu i poručite putem telefona na broj 011/6 888 999 od 8-17h ili online OVDE non stop.