Ako vam nedostatak vremena ne dozvoljava da redovno vežbate, a ipak želite dobro da izgledate, da skinete koji kilogram i zategne telo, ove 2 spravice će vam pomoći da to postignete brže i da se mnogo manje (a nekad ni uopšte) umarate:

Trenažer za trbušnjake Six Pack – ovo je trenažer koji je mnogima pomogao da zategnu stomak čijim izgledom nisu bili zadovoljni. Funkcioniše na principu  elektro stimulacije mišića koja je klinički dokazana kao efektna. On vam može pomoći da izgubite višak kilograma, zategnete mišiće i opustite se dok vas masira. Vrlo se jednostavno koristi, nema nikakvih neprijatnosti tokom tretmana i vrlo je efikasan! Ima 15 nivoa stimulacije. Jedan tretman traje 23 minuta i to je sasvim dovoljno za jedan dan. Danas ga OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999  možete poručiti po AKCIJSKOJ ceni od 1290 din!


Shake Weight teg – Ovaj sjajni teg je rezervisan za lepšu polovinu i to za one žene koje žele da postignu i održe definisane ruke! Vrlo je lagan, jer radi na principu dinamičke inercije – brzo ga pomerate i on tako stvara mini vibracije koje ustvari pomažu oblikovanju ruku. Anatomski je dizajniran, pa je vrlo lako držati ga u ruci i vežbati sa njim. Možete ga poručiti OVDE ili na broj 011/6 888 999 po SNIŽENOJ CENI od 1690 din!

Ne čekajte previše, jer su količine ograničene! Požurite – pozovite na broj 011/6 888 999 i poručite odmah ove fantastične spravice koje će vam pomoći da odlično izgledate! A možete ih poručiti i online OVDE OVDE.