Meda, cvet, srce ili neki slični oblik u kafi vam često popravi raspoloženje kada sednete u kafić. Voleli biste da sebi ovaj ugođaj priuštite i kod kuće, ali ne znate kako da postignete da se vaša kafa „šareni“ – pogledajte OVDE šta će vam omogućiti da dekorišete kafu kao profesionalac!

Ovaj fantastični set od čak 16 različitih šablona sadrži najrazličitije oblike kojima na kafi ili kolaču možete nekome (ili možda sebi) ulepšati dan ili time nekome poslati poruku. Krajnje su jednostavni za korišćenje: stavite šablon iznad kafe/kolača i, prateći oblik, posipate kafu/kakao/rendanu čokoladu/cimet ili čime već želite da zasladite ili dekorišete napitak. Odlični su i za ukrašavanje tople čokolade, pa će ih i mlađa populacija obožavati. Danas se povodom praznika OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 mogu kupiti po HIT CENI od samo 490 rsd!

Ako ste vlasnik restorana ili kafića i želite da svojim gostima pružite još veći ugođaj kada dođu da popiju kafu sami ili sa društvom, ovi šabloni su idealni za dekorisanje. Interesantnim oblicima na kafi im zaista možete ulepšati dan i poručiti im da želite da ponovo dođu.

Iskoristite sniženje i poručite odmah svoje pakovanje šablona OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.