Pre nego što se upustite u avanturu s pripadnikom jednog od ovih znakova, razmislite još jednom.

Rak

Rakovi obožavaju da razgovaraju. Pre samog seksa vole da prokomentarišu situaciju u kojoj se trenutno nalazite. No tu priča ne staje. Rakovi s pričom nastavljaju i tokom samog čina i vrlo su kritični ako im se nešto ne sviđa. Ponekad će insistirati na izjavama ljubavi i naljutiti se ako ne dobiju šta žele.

Devica

Opšte je poznato da Devicama niko nije dovoljno dobar i to vole da daju do znanja. Zameriće vam svaku sitnicu i uništiti dobro raspoloženje za čas. Uvereni su da su oni daleko najbolji ljubavnici i kako niko ne može da im parira.

Blizanci

Blizanci igraju prljavo. Navesće vas da pomislite da vole sve ono što i vi volite, a kada se svetla ugase, primetićete njihovu monotonost i pomisliti da razmišljaju o nečem sasvim drugom. Vrlo verovatno ćete biti u pravu.

Jarac

Osobe rođene pod ovim znakom neviđeni su egoisti. Tražiće od vas da radite samo ono šta njima odgovara, a neće se ni malo potruditi kako biste i vi uživali u trenutku. Ako primetite da vas ne gledaju tokom seksa, to je zato što zamišljaju drugu osobu.

Ribe

Emotivnost Riba predstavlja veliku manu kada je u pitanju seks. Iako će pokušati da prikriju svoja osećanja prvih nekoliko puta, ubrzo će pokazati svoje pravo lice. Nemojte se iznenaditi ako se rasplaču tokom samog čina ili čak i nešto ranije.

Strelac

Iako slovi za vatreni znak, Strelac je u krevetu sve samo ne vatren. Tehnike zavođenja im idu od ruke, međutim priča tu staje. Probudiće vašu maštu, a zatim vas razočarati pasivnošću. Može se dogoditi i da zaspe tokom seksa koji je za njih zanimljiv samo kao ideja, ali ne i kao čin.

Izvor: index.hr