Ko pominje vežbanje na ovih 100 stepeni! Ne, nije to u pitanju, već nešto još bolje – pogledajte OVDE šta će vam pomoći da imate RAVAN stomak na kom će vam svi zavideti!

Trenažer za trbušnjake Six Pack – ovo je trenažer koji je mnogima pomogao da zategnu stomak čijim izgledom nisu bili zadovoljni. Funkcioniše na principu elektro stimulacije mišića koja je klinički dokazana kao efektna. On vam može pomoći da izgubite višak kilograma, zategnete mišiće i opustite se dok vas masira. Vrlo se jednostavno koristi, nema nikakvih neprijatnosti tokom tretmana i vrlo je efikasan! Ima 15 nivoa stimulacije. Jedan tretman traje 23 minuta i to je sasvim dovoljno za jedan dan. Danas ga OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999  možete poručiti po AKCIJSKOJ ceni od 2290 din!


Zalepite jednom u toku dana trenažer Six Pack na stomak na golu kožu, aktivirajte ga pritiskom na dugme, podesite nivo koji želite i na miru radite svoj posao, uživajte uz film, šetate ili se bavite nečim drugim.

PAŽNJA: Ne koristite blizu srca, usana niti na iritiranoj koži. Ne koristite tokom spavanja, vožnje, niti kupanja. Trenažer ne sme dolaziti u kontak sa metalnim predmetima i ne smeju ga koristiti trudnice niti osobe koje imaju bilo kakve implante ili srčane probleme.

Nabavite svoj Six Pack trenažer po AKCIJSKOJ CENI i dovedite svoje telo do perfekcije! Poručite online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.