Ako su kafa i cigarete ostavile posledice na vašim zubima i sada verujete da treba da date čitavo bogatstvo da im vratite belinu, varate se! Zubi se sada mogu vrlo jeftino i lako izbeleti kod kuće, a potrebno vam je 10 minuta strpljenja dnevno i sledeće stvarčice – pogledajte OVDE.

Sve što treba da nabavite jeste ovo fenomenalno pakovanje u kom se nalaze White Light aparat za izbeljivanje zuba sa LED svetlom2 tubice gela za izbeljivanje i 2 silikonske trake za gel (1 za gornju i 1 za donju vilicu). Pomogao je brojnim ženama i muškarcima da povrate beo osmeh, pa zašto ne biste probali i vi?! Zahvaljujući LED plazma svetlu moći ćete da izbelite zube 2-6 nijansi, a tretman je potpuno BEZBOLAN. Ne treba vam pomoć stomatologa, sve možete uraditi sami i to za samo 10 minuta. A danas se OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 može poručiti po neverovatnoj ceni od SAMO 890 din!

Pogledajte u sledećem videu kako se lako koristi i proverite sami kakve rezultate daje:

Iskoristite akciju i po ceni od 890 din učinite svoje zube beljim nego ikad! Poručite OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.