Devojke, žene, ovo je poslednji momenat da se zategnete za predstojeće vrele dane kada ćete, želele to ili ne, morati da pokažete svoje telo u laganoj letnjoj garderobi. Kratki rukavi i bluzice na brtelice će staviti vaše ruke u prvi plan, pa ćete biti mnogo samouverenije ako su one izdefinisane. Imamo sjajan predlog kako da za kratko vreme „sredite“ svoje bicepse i to za SAMO 6 minuta vežbanja dnevno!

Kod nas se pojavio revolucionarni teg koji je pomogao hiljadama žena da postignu i održe definiciju ruku - Shake Weight teg! Potpuno je drugačiji u odnosu na sve što postoji na našem tržištu! 

Anatomski je dizajniran tako da vežbanje sa njim postaje pravo zadovoljstvo. Radi na principu dinamičke inercije, a o njemu više možete pročitati OVDE.

Prilikom vežbanja sa ovim tegovima obuhvatićete svaku regiju mišića na rukama, grudima i ramenima. I, ono što je najbolje, dovoljno je samo 6 minuta vežbanja dnevno!

Pogledajte kako je lako i zabavno vežbati sa tegom koji možete da poručite OVDE po AKCIJSKOJ ceni: https://www.youtube.com/watch?v=Xk8xqgmnNnI

Ako želite da uštedite novac, počnite da vežbate kod kuće sa ovim neverovatnim tegom, a vaš savršen izgled će biti primećen već posle samo nekoliko dana.

Poručite telefonom na 011/6 888 999 od 8-17h ili online non stop i OVDE. 

*kolilčine su ograničene