Ulica Vlajkoviće­va 8 u Beogradu krije tajnu koja će probuditi sva vaša čula. Reč je o restoranu zanimljivog izgleda zbog kojeg ćete na tren odlutati i zaboraviti da se nalazite u gradu, a opet tako skriveno od radoznalih oči­ju.

Nezaboravno iskustvo, put kroz vreme i različite stilove umetnosti čini ovaj restoran jedinstvenim mestom. Već kako zakoračite na M:eating tlo opiće vas vesela atmosfera nastala kroz interakciju raspoloženog i profesionalnog osoblja sa uvek zadovoljnim gostima koji nam se neretko vraćaju.

Jedinstvenim spojem industrijskog dizajna i mediteranskog stila, ovaj prostor će, osim raskošnom simfonijom ukusa na svom meniju, pružiti i vizuelno-estetski ugođaj neverovatnim spojem minimalističke umetnosti s jedne i topline mediterana s druge strane.

Lagana i kreativna atmosfera čini ovo ušuškano mesto idealnim za stvaranje planova, vizija, zamisli, lepih reči i uspomena. Nahranite dušu i telo i dozvolite pozitivnoj energiji da vam pruži snagu i inspiraciju za nove priče, nove mirise i novi život.