Češljanje mokre kose na plaži ili bazenu može biti vrlo mučno: kidate je, lomite je i plus trpite bol. A ako je ne očešljate na vreme, znate i sami da će nastati haos. Pogledajte OVDE šta možete da uradite kako je ne biste izlomili i kako bi vam bilo lakše da je odmrsite po izlasku iz vode.

Detangler četka za lakše raščešljavanje je napravila pravu revoluciju u nezi kose! Njom su oduševljene žene širom sveta sa najrazličitijim tipovima kose: sa ravnom, kovrdžavom, retkom, gustom, dugom i kratkom kosom i svaka od njih je ostala bez teksta već nakon prvog korišćenja. Potpuno su ostale bez teksta su kada su shvatile da je ipak moguće očešljati se bez čupanja, zatezanja i bola!

foto: PR

Ove revolucionarne četke koje su se nedavno pojavile u Srbiji i koje je OVDE moguće kupiti po do sada neviđeno SNIŽENOJ ceni, za razliku od običnih četki imaju vrlo specifično raspoređene iglice koje omogućuju češljanje bez bola i bez neželjenog opadanja kose. Zaboravite na pucanje, lomljenje kose tokom češljanja i na elektrisanu kosu posle svakog mogućeg tretiranja.

Pored neuporedivo jednostavnijeg češljanja Detangler četka za kosu nežno masira i vlasište, poboljšava cirkulaciju, pa samim tim i rast kose. Zbog toga vrlo pozitivno utiče i na kvalitet kose, pa je poželjno da je svaka žena ima kao saveznika u nezi. Iskoristite današnji POPUST i kupite je OVDE po skoro duplo SNIŽENOJ ceni!

Poručite putem telefona na broj 011/6 888 999 od 8-17h ili online OVDE non stop.