Znate onaj osećaj kada smo u miru sa sobom, kada znamo da je sve u najboljem redu. Mesec u Vagi, bez obzira šta ste u horoskopu, tokom ove nedelje pokreće želju za stabilizacijom u ljubavnim dešavanjima. Ukoliko požurimo sa odlukama i saopštimo ih partneru, suprotna strana ih može osetiti kao ograničenje. Ne znači da partner ne želi isto što i vi, ali možda ne sada. Želite iste stvari, ali na drugačiji način. Nije potreban pritisak, niti saopštenje da ćemo se voleti do kraja života. Pratite osećaj, pogled jer oni govore mnogo toga. Niko ne voli da mu drugi crtaju put kojim treba da se ide.

Izazov je uspostaviti osećaj koji smo mi zamislili. Na ljubavne odgovore ne možemo čekati. Žurimo sa odlukama koje bi kod nas uspostavile trenutak mira. Mesec i Venera formiraju aspekt opozicije što govori upravo o različitoj potrebi osećanja u ljubavi. Dok sa jedne strane razumemo da nam nagle odluke ništa dobro ne donose, sa druge strane izazov je umiriti želju da se ljubav desi. Ne za dan, ne za dva, nego što pre. Dva polariteta su u nama.

Tokom ove nedelje razumite sve što vas pokreće i što se u vama dešava, a tiče se ljubavi. Nije trenutak za zatrčavanje jer ćemo ubrzo saznati da od žurbe nismo dobro sagledali sve činjenice. Kako vreme bude prolazilo zaključićemo da naše odluke u prvom momentu nisu bile ok.

Ukoliko ipak odlučite za brzopletost u ljubavi budite spremni na lekcije koje ćete naučiti u ovoj oblasti. Uopšte nije loše nešto novo naučiti o sebi i partnerskom odnosu. Nikada nismo na gubitku, pa makar i doneli brzoplete odluke. Kada donesemo pogrešnu odluku ne treba da se kajemo. Gubimo jedino, ako ništa ne naučimo i ne promenimo kod sebe.

Izvor: Mogujatosama.rs