Vaga asocira na ljubavna dešavanja jer ovim znakom vlada Venera. Partnerski odnosi tokom ove nedelje postaju glavna tema za svaki horoskopski znak. U ljubavi smo nestrpljivi jer se Venera nalazi u znaku Ovna i formira opoziciju prema Mesecu koji je u Vagi. Aspekt opozicije je zadužen za odnose i dogovore u partnerstvu. Takođe ova konstalacija je zadužena za različitost odluka koje se u nama javljaju. Potreba da odmah saopštimo šta želimo i osećaj da nema razloga za naglim odlukama bude se kod nas u istom trenutku. Pronađite sredinu.Želite da saznate zbog čega nemamo strpljenja u ljubavi? Pročitajte u nastavku teksta šta nas očekuje ove srede i saznajte koja se osećanja pokreću ljubavi kod svakog horoskopskog znaka. Budite u toku sa dešavanjima koja su aktuelna tokom ove nedelje. 

Ovan je znak u kome nema mesta za čekanje. Tako je sada u ljubavi jer je Venera u ovom znaku. Možemo se zatrčati kada su ljubavne odluke u pitanju. Od partnera želimo odgovore sada i odmah. Ovo je i znak novog početka za svakog od nas, bez obzira kakva je postavka zvezda u natalnoj karti. Probudili smo se iz sna i sada želimo da doživimo ljubav i da o njoj pričamo svakog trenutka. Sa Venerom u Ovnu se zatrčavamo, u niskom smo startu i krećemo odmah u napad. O da, možemo krenuti u osvajanje bez određenog plana. Devojke su konkretnije u osvajanju partnera, dok muškarci žele da uživaju u avanturi i istraživanju. Jači pol se više bavi životnom filozofijom i putavanjima.

Mesec u Vagi pokreće potrebu za balansom u ljubavnom odnosu. Ne želimo da neki osećaj prevagne. Nije nam potrebno ni previše ljubavi, ni strasti, nikako ne želimo rasprave ili nerazumevanja. Svaki osećaj u odnosu mora biti usklađen. Energija koja se pokreće u nama stavlja fokus na odnos koji smo oduvek želeli. Dok Venera u Ovnu može uneti nervozu kod nas jer ne možemo da sačekamo odluku, Mesec u Vagi utiče da smirimo strasti.

U životu splet okolnosti daje različite mogućnosti, na nama je da razumemo sve opcije koje su nam date i da ih najbolje iskoristimo. Ništa nije jednostavno, ne postoje kratka uputstva koja nam kažu uradi jednu stvar i više se nikada nećeš zapitati. Bilo bi dosadno da nemamo priliku da ljubav ili bilo koju drugu temu sagledamo iz više uglova. Ukoliko ste sami i za vas važi da se pozabavite istim osećajima koja bude različitost kod vas.

Potrebno je da razumemo da su Ovan i Vaga dva suprotna znaka. Dok je Ovan, predvodnik, uvek prvi, spreman za akciju, Vaga je tu da se bavi lepim stvarima, bez ikakvih akcionih koraka. Možete osetiti da se u vama javljaju dva različita osećanja i da ne znate na koju stranu da krenete. Umirite nemir, jer žurba i nagle odluke nikome nisu ništa dobro donele.

Ostatak teksta pročitajte na sledećoj strani...