Početak februara na astrološkom nebu obećava ljubavne promene za svaki horoskopski znak. Zvezde nas podržavaju da ostavimo iza sebe stare šablone ponašanja u partnerskom odnosu i da okrenemo novi list. Jedino što nemamo kao opciju jeste da ne reagujemo ili da čekamo da se stvari same nameste. Pratite osećaj svog srca i ovaj februar posvetite ljubavi prema sebi. Kada smo zadovoljni sobom tada privlačimo ljubav u svakom smislu.

Želimo nove trenutke u ljubavi. Prethodni period je kod svakog od nas pokrenuo maštovitost sa jedne strane, ali i zbunjenost. Pitali smo se da li je sve plod naših snova ili intuicije. Kako bismo uplovili u svet zaljubljenosti potrebno nam je da isključimo analizu i racio. Sa Venerom u Ribama smo uspeli da isključimo misli i da utonemo u maštanje.

Vikend pred nama i naredne dane obeležiće Mesec u Biku. U subotu ujutru Mesec će se prvo susresti sa Uranom što nam je znak pored puta da je vreme za novi list u našem životu. Venera vlada Bikom, tako da ovog vikenda donosimo odluku da menjamo sebe u odnosu na očekivanja u ljubavi.

Pravi je momenat da sagledate sebe. Kako se vi ponašate u partnerskom odnosu? Kakva su vaša očekivanja od partnera?Kada sagledate šta to druga osoba izaziva u vama u ljubavi postaćete svesni uverenja koja vas zaustavljaju da idete dalje.

Mesec utiče na energiju dana, na to kako se osećamo. Dok je u saradnji sa Uranom možemo reagovati stresno, ali samo jer nemamo snage da prihvatimo promene koje su aktuelne.

Pustite da vas osećaj vodi, prepustite se trenutku. Isključite očekivanja i pravila.

Sa druge strane Venera formira odlične aspekte sa Plutonom i Saturnom. Ono što se pokrenulo na ljubavnom putu sada će dobiti svoju formu. Venera u Ribama je sklona idealizaciji, ali sa druge strane veruje u čuda. Tokom sredine januara mogli smo se pustiti da nas osećaji vode u odnosima. Sada sa ovim aspektima snovi mogu postati realnost.

Postoje ljudi kojima je izazovno da prate srce, više su okrenuti umu. Za vas je ovaj divan period da i taj deo sebe prihvatite. Mali koraci vode ka cilju. Niko se preko noći nije promenio.

Ljubav prema sebi je važnija od ljubavi sa drugom osobom. Ukoliko planirate da započnete put ljubavi prema sebi pravo je vreme za mali korak ka napred. Ukoliko naučite da za jednu stvar kažete ne, pa zar to već nije fenomenalan razultat.

Mesec koji utiče na emocije, zajedno sa Uranom budi odluku kod nas da nešto kod sebe promenimo. Zapišite poruku koja je autentična za vaše srce.

Izvor: Mogujatosama.rs