Ovan

Imate dosta samopouzdanja i to pozitivno utiče na Vašu vezu. Blistate i dobijate komplimente sa svih strana. Ova nedelja je kao stvorena za flert, naročito ako ste na nekom putovanju. Pozitivni ste i imate višak energije. Uspeh na poslu je zagarantovan, ali nemojte da trošite previše novca.

Bik

Možete ići na neko kraće putovanje i tamo upoznati neku zanimljivu osobu. Ove nedelje ćete biti pozitivniji i mnogo bolje raspoloženi. Imaćete potrebu da putujete i da se usavršavate, pa je sada vreme da se porazmislite o tome. Budite prijatni prema drugim ljudima, prema saradnicima, iako Vam se možda ne dopada na koji način obavljaju neke obaveze.

Blizanci

Prilično ste napeti. Iskoristite šansu i započnite vezu dok Merkur nije retrogradan, jer ćete lako doći do dogovora sa drugom osobom. Odlična je nedelja za saradnju. Moguća su poslovna putovanja, a tako ćete lakše doći do uspešnog rešenja i poboljšanja finansija.

Rak

Moguć je priliv novca. Konačno ćete biti zadovoljni trudom koji ulažete u rad. Izvesna je dobra saradnja sa svima. Osobe sa kojima ste pre sarađivali mogu da Vas opet pozovu za neki novi posao. Preko posla je moguće novo poznanstvo. Ne zapostavljajte partnera zbog obaveza jer će to loše da se odrazi na vaš odnos.

Lav

Više ćete se truditi i lakše doći do novca jer će Vam to biti velika briga. Dajte sve od sebe da drugi ne primete da ste nervozni i da imate previše obaveza. Strastveni ste i energični i morate da uložite više vremena u posao da bi sve bilo savršeno.

Devica

Naglašeno je polje veza i saradnje, pa bi bilo dobro da se posvetite poboljšanju odnosa sa drugima. Osećate se sjajno. Možete dobiti dobre vesti u vezi sa osobom koja Vam se dopada. Drugi ljudi Vam mogu biti od pomoći u vezi sa ljubavlju. Ne nervirajte se ako nemate baš odličan odnos sa partnerom, jer sve možete da popravite do kraja nedelje.

Vaga

Ove nedelje ste fokusirani na porodicu. Provedite više vremena kod kuće, tako ćete se bolje osećati. Popričajte sa osobom koja Vam se dopada, možete ići na neko novo mesto u gradu ili do bioskopa, pozorišta. Venera podržava komunikaciju i komplimente. Flert na poslu je moguć. Pozitivni ste i želite samo da održite stabilnost. Ne dozvolite da Vas drugi poremete. Moguć je stres od polovine nedelje. 

Škorpija

Neke mlađe osobe sa kojima radite Vam mogu pomoći da uradite sve kako treba, da nemate zastoj na poslu. Pomalo ste usporeni. Komunikativni ste, ali ne može niko da odradi Vaše obaveze umesto Vas. Privatnost mora da Vam bude na prvom mestu. Neke osobe koje su bliske mogu pokušati da Vas izbace iz takta na poslu. Ne zapostavljajte ljubavni život zbog posla.

Na sledećoj strani pročitajte za Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe...