JARAC

Jarčevi koji su u braku ili u vezi u ovom mesecu mogu da se suoče sa problemima sa partnerom. Nemate dovoljno razumevanja, što može dovesti do čestih nesuglasica. Nekad nećete da priznate da grešite i da jednostavno niste u pravu. Ipak, treba da pristanete na kompromis i da spustite loptu, kako bi vaša veza ponovo bila puna strasti i ljubavi. Pokušajte da smirenim tonom izgladite probleme i da saslušate partnera. Jedino tako ćete uspeti da prebrodite probleme u ovom periodu. Slobodni Jarčevi polovinom meseca mogu da upoznaju veoma interesantnu osobu koja će privući njihovu pažnju. Očekuju vas zanimljivi sastanci i izlasci.

VODOLIJA

Zauzete Vodolije su ovog meseca fokusirane na porodicu i na dom. Partner vam pruža mnogo podrške i razumevanja, a najbolje od svega je što uvek u njemu pronalazite prijatelja i dobijate iskrene savete. Bilo bi dobro da budete potpuno otvoreni u tom odnosu, jer nema više mesta za tajne. I pored svega toga, osetićete napetost, jer ne želite da otkrijete baš sve svoje tajne. Mnoge Vodolije krajem meseca neće biti sigurne u svoje emocije, pa to može da poljulja vaš odnos sa partnerom, ali stvari će rešiti za kratko vreme, samo što više razgovarajte. Slobodne Vodolije imaju priliku da upoznaju različite osobe, a moguće je da će im jedna biti baš po meri.

RIBE

Zauzete Ribe u februaru neće naići na podršku partnera kakvu očekuju. Biće dosta ljubomornih scena, svađa i razmirica. Ipak, polovinom meseca, to će se dovesti u red. Osetljiviji ste nego inače, i burno reagujete. Ostanite staloženi, kako ne biste produbljivali napete odnose. Partner ne razume vaše ponašanje, pa je najbolje da o svemu iskreno popričate i da ne krijete ništa od partnera. Jedino tako ćete izgladiti odnose. Slobodne Ribe ovog meseca ući će u romanični odnos sa osobom koju ne poznaju dugo. To može biti mač sa dve oštrice, pa može doći do još jednog razočarenja na polju ljubavi.

Prilagođeno sa: Mogujatosama.rs