RAK

Zauzeti Rakovi su u februaru fokusirani na sebe, mnogo više nego na partnera, što može dovesti do zahlađenja odnosa i do distanciranja. Važno je da partneru objasnite zbog čega ponekad želite da se osamite i zašto vam je potrebno da budete van kuće.Ipak, neće svi naići na razumevanje. Moguće su česte svađe i optužbe da nešto krijete ili pogrešno radite. Iako vam je u ovom trenutku potreban mir, morate da raspravite sa partnerom o tome šta vas zapravo muči i da pokušate da izgladite odnose. Slobodni Rakovi još uvek nisu spremni da uđu u ozbiljnu vezu, ali se polovinom meseca pojavljuje osoba koja će im se mnogo svideti.

LAV

Biće ovo sjajan period za sve Lavove koji su u braku ili u vezi. Osećate se dobro, što će doprineti boljoj atmosferi u domu. Nekada postavljate velike ciljeve i za sebe i za partnera, ali u februaru ništa vam neće delovati nemoguće. Idealno je vreme ako želite da radite zajedničke stvari ili poslove. U ovom mesecu moraćete da pristajete na kompromis, kako ne bi došlo do nesuglasica. Lavovi će imati prilike da više izlaze i da više vremena provedu sa porodicom i sa prijateljima, a to će vam baš prijati. Bićete zadovoljni i opušteni. Slobodni Lavovi uživaju u flertu i u udvaranju, ali i dalje niste spremni da uđete u ozbiljnu vezu.

DEVICA

Zauzete Device će u februaru imati priliku da porade na odnosu sa partnerom. Ima mnogo nerazjašnjenih pitanja i sada je vreme da razjasnite neke stvari. Problemi iz prošlosti neće nestati sami od sebe. Budite iskreni prema sebi i prema partneru i pokušajte da nađete pozitivnu stranu svake rasprave i da se potrudite da izgladite ono što ne valja. Ostanite smireni, jer ružne reči i svađe neće situaciju promeniti na bolje. Dobro razmislite da li vaša veza ima budućnost. Krajem meseca biće vam sasvim jasno da li treba da ostanete u vezi ili da nastavite dalje sami. Slobodne Device ući će u vezu sa osobom koju su upoznale na putovanju ili preko društvenih mreža.

Ostatak teksta pročitajte na sledećoj strani...