Jarac

Savet za 2020. godinu: Vežbe i šetnje u prirodi, izvan haosa i problema svakodnevnog života, pomoći će vam da održite visok nivo serotonina. Proteklih nekoliko godina je bilo sjajno, a 2020.  naučićete da prihvatite stvari koje su prošle i da krenete dalje zahvaljujući Jupiteru, planeti sreće koja će vam biti u znaku tokom čitave godine. Ove godine ćete lakše pronaći unutrašnji mir i zadovoljstvo.

Najbolja odluka: Isprobajte novi hobi.

Najsrećniji broj: 8

Vodolija

Savet za 2020. godinu: Neka vaša spavaća soba bude utočište u kojem ćete naći mir nakon dnevnog putovanja. Stvorite mirno i opuštajuće okruženje, isključite mobilni i negujte svoj um meditacijom, muzikom i umetnošću. 2020. godine ulazimo u novu eru Vodolije kao u šezdesetim, pa možete očekivati velike i uzbudljive životne promene. Pazite da ne preterate sa toliko uzbuđenja - naučite da prepoznate kada vam je potreban odmor, odmaknite se i odmorite se.

Najbolja odluka: Ne kritikujte previše.

Najsrećniji broj: 8

Riba

Savet 2020: Redovno negujte svoj duh i izražavajte svoja osećanja na kreativan način, na primer kroz umetnost i muziku i vežbajte duhovnost kao oblik samosvesti. Godine 2020. bićete potpuno svoji i biće fantastično. Imaćete priliku da radite neverovatne stvari, ove godine će se proslaviti vaša sanjiva priroda jer ćete shvatiti da snovi nikada nisu preveliki.

Najbolja odluka: Rešite se negodovanja.

Srećan broj: 3

Izvor: Ženski magazin