Vaga

Savet za 2020. godinu: radite na održavanju ravnoteže svih segmenata života, izbegavajte zanemarivanje sopstvenih potreba i imajte samosvesnost da započnete zdrav životni stil. Važno je da razrešite sporove sa drugima i da izbegavate situacije koje vam iscrpljuju energiju čak i podsvesno. Usredsredite svoju energiju na mirno okruženje i postizanje poštenog kompromisa, kako kod kuće, tako i na poslu.

Najbolja odluka: Vežbajte više i ostanite u formi.

Srećan broj: 6

Škorpija

Savet za 2020. godinu: Ne budite toliko kritični prema drugima i pomažite onima koji sebi ne mogu pomoći, budite saosećajni, zaboravite prošlost i nastavite dalje. Na vas će uticati energija Marsa, planete privlačnosti i naročito vaša intuicija, sposobnost na koju se možete osloniti ove godine. Mnogo više ćete postići ako vežbate neku metodu meditacije i odmaranja.

Najbolja odluka: Koristite više reči.

Najsrećniji broj: 9

Strelac

Savet za 2020. godinu: Suočavajući se sa sobom, život će vam pružiti priliku za rast. To će ojačati vašu dušu i uveriti vas da ste na pravom putu. Izbegavajte prekomerno uživanje. Ulazak Marsa u vašem znaku u januaru biće prilika da se povežete sa dubljim aspektima vaše prirode i bolje se ophodite prema sebi. Najbolja odluka: Napunite se energijom.

Srećan broj: 3

Ostatak teksta pročitajte na sledećoj strani...