Rak

Savet za 2020. godinu: Budite zahvalni za sve što ste postigli, sve što imate i što jeste. Pokušajte da negativnost pretvorite u pozitivnost i verujte dobroti ljudi. Napokon će vam biti data mogućnost da očistite prošlost od karme promenom toksičnih navika. Ovogodišnji „nemilosrdni“ Saturn će ostaviti svoj trag nakon tri godine i to će vam vratiti optimizam.

Najbolja odluka: Budite glasni i jasni.

Srećan broj: 1

Lav

Savet za 2020. godinu: Volite sebe i druge bez očekivanja, na taj način ćete izbeći nevolje. Igrajte se i plešite da biste energiju iz svog srca pretočili u tok. Pokušajte da stavite svoj ego u pozadinu. Što više dajete drugima ne očekujući ništa zauzvrat, bićete sretniji.

Najbolja odluka: Uštedite novac.

Srećan broj: 1

Devica

Savet za 2020. godinu: zapitajte se „da li je ovo zaista važno?“ Pre nego što počnete da prekomerno analizirate i paničite. Opustite se i unesite više smeha i sreće u svoj život. Ovo je dobra godina u kojoj morate postići ciljeve i projekte o kojima ste dugo razmišljali. Zemljani znakovi biće posebno aktivni u 2020. godini, što vas takođe može pokrenuti ako ne dopustite da vas strah od kritike i prevelika potreba za kontrolom ograniče.

Najbolja odluka: zauzmite stav.

Srećan broj: 5

Ostatak teksta pročitajte na sledećoj strani...