Da li ste radoznali i želite da saznate koji izazovi očekuju vaš horoskopski znak 2020. godine?

Bez obzira na izazove, zvezde imaju savete koji će vam pomoći da se lakše nosite sa njima. Saznajte šta je najbolja odluka za 2020. godinu i saznajte svoj najsrećniji broj za ovu godinu.

Ovan

Savet za 2020. godinu: Usporite, počnite da štedite energiju i vežbajte neke metode opuštanja kao što su meditacija i joga. Sada je vreme da razradite i realizujete ideje o kojima ste neko vreme razmišljali i ojačate odnose sa ljudima koji su vam važni. Možete očekivati mnogo mirniju i produktivniju godinu jer je haotični Uran ostavio svoj trag nakon 7 godina.

Najbolja odluka: Budite strpljivi.

Najsrećniji broj: 9

Bik

Savet za 2020. godinu: Izbegavajte da budete skloni opsesivno-kompulzivnom ponašanju i naučite nove načine opuštanja: kuvanje od ostataka hrane, uzgoj različitih biljaka i povrća. Očistite svoj prostor. Nemojte da zbunjujete um - pokušajte da ga usmerite tako što ćete svoje misli zapisati na papir. Čim Uran dođe do vašeg znaka, možda ćete dobiti žudnju za novim projektima, svežim idejama i možda promenom posla.

Najbolja odluka: Izađite iz zone komfora.

Srećan broj: 6

Blizanci

Savet za 2020. godinu: Živite u ovom trenutku, izbegavajte da učestvujete u razgovorima sa ljudima loše energije, budite ljubazni prema sebi i potražite nove načine da naučite kako da napunite um znanjem. Život istinom biće jedna od najvažnijih stvari za vas u ovoj godini. Nemojte biti previše kritični prema sebi i pre svega, volite sebe.

Najbolja odluka: Umereno korišćenje društvenih mreža.

Srećan broj: 5

Ostatak teksta pročitajte na sledećoj strani...