Jedna od najvažnijih životnih lekcija je suočavanje sa vlastitim strahovima. Kad njih pobediš, moći ćeš da se mnogo lakše boriš sa životnim nedaćama. Svi mi imamo (nažalost) svoje velike strahove. Neki su nam poznati, a neki su toliko duboki da ih ne znamo ni prepoznati Zvezde otkrivaju strahove karakteristične za tvoj horoskopski znak.

Jedna od najvažnijih životnih lekcija je suočavanje s vlastitim strahovima. Kad njih pobediš, moći ćeš da se mnogo lakše boriš sa životnim nedaćama.

Ovan

Ovnovi uvek žele da budu alfa i najviše stresa donose im situacije u kojima neko omalovažava njihov autoritet ili im želi pokazati da ne veruje u njihove sposobnosti. Ovnovi se više od svega boje da će ispasti da nisu u pravu, boje se da će im neko naređivati ili reći da naprave ono što on, ovan, zna da nije 'ispravno'. To je podosta 'crno-beli' horoskopski znak koji ne podnosi nejasno postavljene stvari. Ovan je jasan i precizan poput generala koji svoju vojsku vodi u bitku i zato ne podnose da mu neko menja odluke, da ga u njima poljulja jer to vodi u sumnje u sebe. No, niko ne može biti 100 posto u pravu sve vreme. I Ovnovi to moraju shvatiti, prihvatiti, prilagoditi se. Taj njihov strah da neće biti glavni može biti jako koristan za ovnove koji s vremenom nauče da u životu nije najvažnije biti u pravu.

Bik

Bik je uvek dobar u finansijama i kad se ovom znaku dogodi nešto neočekivano kao što je gubitak posla ili problem sa automobilom, odmah se osećaju loše. Bik se istinski boji siromaštva ili situacije u kojoj neće moći da sledi svoje ciljeve i snove. Za bikove je najvažnije da mogu ostvariti svoje nade u to što će postati jednog dana, oni moraju verovati da je moguće ostvarenje snova bez obzira koliko bili stari. Neki drugi znakovi bolji su u preuzimanju rizika, Bik želi da bude stabilan i tako hoda po svetu. Često će se plašitiizlaganja da bi ostvario svoje snove ili veći finansijski uspeh. No, jednom kad nauči da veruje svojoj intuiciji, njegovi strahovi neće ga toliko sputavati.

Blizanci

Za blizance je najgore kad se nađu u zadanoj rutini, kad je njihova svakodnevica monotona. Čim uspore, osećaju se kao u zamci. Blizanci se boje tišine i stagnacije. To je znak koji želi uvek da bude u pokretu, uči, doživi nova iskustva koja će mu dokazati da raste, razvija se, napreduje. Kad je blizanac u nekim životnim periodima stagnacije, dosade, depresije, postaje nemoguć, nervozan i misli da je nešto pogrešno napravio. A život ne može uvek biti pun preokreta i iznenađenja. To svaki blizanac mora jednom shvatiti i prihvatiti. Kad shvati da su mir i kontemplacija, razmišljanje o životu - sveti i da razdoblja stagnacije često vode u dublje spoznaje i lični rast i razvoj, naučiće sve što treba o sebi i svetu.

Ostatak teksta pročitajte na sledećoj strani...