Svaki horoskopski znak ima neke tipične karakteristike koje drugim znakovima mogu biti odbojne ili privlačne.

A upravo te karakteristike mogu vam pomoći i da saznate kolike su vam šanse kod nekog frajera koji vam se sviđa. Sve što treba da znate je šta je u horoskopu, a njegov znak će vam odati jeste li njegov tip žene ili ne. Ipak, nemojte da vas ovo obeshrabri jer muškarci često ne znaju što zapravo žele:

Ovan

Muškarce rođene u ovom znaku najviše privlače samostalne žene koje znaju šta žele, ali se istovremeno ne boje biti ni spontane. I sami su takvi pa su svesni i da im treba neko ko im je sličan jer ne vole kada ih išta u životu sputava.

Bik

Ako se volite maziti i ljubiti, najlakše ćete ukrasti srce muškarcu rođenom u znaku Bika. Za razliku od većine muškaraca, Bikovi se ne srame u javnosti da pokažu nežnost jer su i sami velike maze.

Blizanci

Muškarci u znaku Blizanaca pale se na inteligenciju i obično im je to bitnije od izgleda (da, i takvi postoje). Privlače ih i žene koje su pomalo misteriozne jer inače vole zagonetke.

Rak

Muškarci u ovom znaku su najverniji i u vezi daju celog sebe, a upravo to traže i od nežnijeg pola. Najčešće ih privlače brižni, majčinski tipovi žena.

Lav

Muškarcima Lavovima izgled je jako važan i privlače ih žene kojima se mogu ponositi. Osim izgleda, važan im je i stav, a može ih odbiti i najveća lepotica ako primete da nema samopouzdanja.

Devica

Muškarce u ovom znaku najviše privlače doterane žene, ali na konzervativan način. To ne znači da se neće okrenuti za nekom zgodnom devojkom u suknji ili dekoltiranoj haljini, ali s nekom takvom sigurno neće pokušati ostvariti ozbiljnu vezu.

Vaga

Rođene fashioniste, muškarce Vage privlače žene koje imaju stila, a ponajviše one koje iskaču iz mase. Važno im je i da je njihova potencijalna devojka prefinjena i da, poput njih, ceni i voli lepe stvari u životu.

Škorpija

Emotivno nestabilne Škorpione najviše privlače strastvene i energične žene koje znaju šta žele u životu te mogu njihov dovesti u red.

Za ostale horoskopske znake pročitajte na sledećoj strani...