Ovan

Ako ste u vezi, poradite na komunikaciji sa partnerom. Ono što je bitno je da se ne vraćate na neke veze sa osobama sa kojima već nije bila uspešna veza. Aktivirano Vam je polje putovanja, zabave, ali i usavršavanja, trebalo bi da se posvetite tome. Moguć je kraći put.

Bik

Ne možete da zapostavite svoj ljubavni život zbog posla. Ako ste slobodni, bićete strastveniji nego inače. Mars je u Škorpiji u polju partnerstva, pa očekujte zanimljiva dešavanja. Zauzeti, moguće su rasprave sa partnerom, pa pazite da ne dođe do raskida. Na poslu imate dosta obaveza, ali je i priliv novca odličan.

Blizanci

Potrudite se da se ove nedelje malo brže odradite sve što morate. Mogući su nesporazumi sa kolegama na poslu, ali će svaki problem biti brzo rešiv. Mlađa ženska osoba može da Vam pomogne u svemu. Bićete zadovoljni novčanom situacijom. Što se ljubavi tiče, nemate vremena toliko da mislite o svemu, već se posvetite održavanju mira. Ako ste slobodni, na putovanju je moguće poznanstvo.

Rak

Strastveni ste, Mars je u Vašem polju ljubavi. Zauzeti, moguće su rasprave sa partnerom, pa pokušajte da se opustite i da ih izbegnete. Skloni ste avanturama, ako ste slobodni, ali se lako možete zaljubiti i u neku osobu koju znate preko posla. Ove nedelje ćete biti napeti i dosta ćete brinuti da li ćete sve stići da završite na vreme. Potrudite se da se fokusirate na neodložne stavke.

Lav

Ako već dugo ne ide u vezi u kojoj ste, možda je vreme da razmislite da li je i dalje dobro da ostanete u tom odnosu. Slobodni, imate previše posla i nije Vam do ljubavi i novih poznanstava.

Na poslu će sve ide sporije nego inače. Svi Vas pritiskaju da odradite neke stvari, a Vi nemate motivaciju. Biće bolje od četvrtka.

Devica

Veoma ste zahtevni u vezi, ali nemate nikakve probleme. Preko prijatelja možete da upoznate neku zabavnu osobu koja može da Vam se svidi. Ne nervirajte se ako sve ne ide kako ste zamislili na poslu. Budite konkretni u zahtevima koje postavljate pred druge ljude, ne okolišajte. Ukoliko sa nekim ne možete da nađete zajednički jezik, sačekajte kraj nedelje za dogovor.

Vaga

Strastveni ste. Ako ste zauzeti, sve je idealno. Partner Vas može posavetovati u vezi sa poslom i biti Vam podrška. Na poslu je moguć povećan stres, ali ćete lako da izađete na kraj sa svim obavezama do kraja nedelje. Platite račune na vreme i pokušajte da izbegnete povećan šoping.

Škorpija

Strastveni ste i u ljubavi je sve u redu. Skloni ste uživanju, kreativni ste, ali i odlično raspoloženi. Pokušajte da se fokusirate na posao i na obaveze koje morate da odradite. Saradnja je sjajna ove nedelje sa svima. Mars u Škorpiji Vam daje dosta energije i mogućnost za napredak.  Moguća je nervoza od srede.

Na sledećoj strani pročitajte za Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe...