Iako je ovo poslednji mesec u godini, to ne znači da u narednim nedeljama neće doći do preokreta u životu svih znakova zodijaka. Saznajte šta decembar donosi na polju ljubavi, saznajte šta vas čeka na poslovnom planu i otkrijte šta je ono na šta treba posebno da obratite pažnju. 

OVAN

Za Ovnove, ovo će biti dinamičan mesec pun događaja. Zauzeti Ovnovi imaće problem da objasne partneru zbog čega ponekad uživaju u samoći i zašto im je važno da neke odluke donesu sami. Naići ćete na nerazumevanje, pa je najbolje da iskreno porazgovate o svemu što vas muči. Budite u pripravnosti i ne ulazite u dublje rasprave sa partnerom, jer vam to donosi negativne emocije. Do kraja meseca, situacija će se stabilizovati i moći ćete da ostvarite slobodniju i opušteniju komunikaciju. Slobodni Ovnovi spremni su da uplove u novu romansu. Imaćete više ponuda za to, a na vama je odaberete najbolje.

Što se tiče posla, ovog meseca možete da očekujete saradnju sa novim partnerima. Otvoriće se i šansa za odlazak u inostranstvo. Ovo može biti i deo poslovnog plana, a može da i da bude odmor. Sve što je vezano za strane zemlje, ovog meseca treba prihvatiti, jer ćete imati uspeha na tom putu. Takođe, svi oni Ovnovi koji imaju u planu da završe ili započnu školovanje, decembar je pravo vreme za to. U drugoj polovini decembra očekujte važne poslovne pozive, ali i moguće finansijske poteškoće. Imaćete nepredviđene troškove, ali ćete uspeti do nove godine da regulišete sve obaveze. Atmosfera na poslu stvara vam pritisak, jer će se od vas očekivati mnogo više nego do sada. Budite fokusirani da godinu završite sa pozitivnim poslovnim saradnjama.

Pripazite na ishranu i pokušajte da se zdravije hranite. Moguće je da se kilogrami nagomilavaju zbog nezdrave i brze hrane.

BIK

Zauzete Bikove očekuje lep period u ljubavnim odnosima. Težili ste ka stabilizaciji i učvršćivanju odnosa i konačno je došao taj period. Sada je vreme da se opustite i da uživate u lepim trenucima sa partnerom. Isplanirajte kraće putovanje ili romantični vikend, to će vam itekako prijati. Krajem decembra moguće su svađe sa partnerom oko finansija, ali ove svađe su prolaznog karaktera. Slobodni Bikovi takođe mogu da otpočnu stabilnu i dobru vezu u decembru. Naići ćete na osobu koja će vas privući i za koju smatrate da je sudbinska. Zvezde su vam u ljubavi naklonjene i ovaj period će značajno uticati na buduće odluke. 

Mesec decembar dobar je i za poslovne poduhvate. Nastavite istim tempom kao i do sada, jer ćete uspeti da odradite sve što se od vas očekuje. Nemojte prihvatati više posla nego što možete da odradite, jer bi to bio neodgovaran potez sa vaše strane. Finansije se poboljšavaju, pa iskoristite ovaj period da uštedite novac i da u novu godinu uđete sa izmirenim računima. Obratite pažnju na prepiske, moguće je da će doći do greške. Atmosfera na poslu je vrlo pozitivna, radujete se što konačno možete da se oslonite na svoje kolege. Očekujte pomoć od njih, baš u trenucima kada vam je to najpotrebnije. 

Obratite pažnju na reproduktivne organe. Moguće su infekcije.

BLIZANCI

Blizanci će na početku meseca osetiti potrebu da se osame i da budu slobodni. To može dovesti do žustrih svađa i do nelagode partnera koji sumnja u vašu vernost. Strasti će se stišati do polovine decembra, a onda ćete ponovo moći da poboljšate komunikaciju. Mnogi Blizanci će u ovom periodu rešiti da okončaju brak ili vezu, jer se ne osećaju dobro u tom odnosu. Reakcije mogu da budu ishitrene, pa je dobro da pre svega razmislite i ne prenagljujete sa odlukama. Slobodni Blizanci imaju priliku da upoznaju interesantne osobe, kako na poslu, tako i u noćnom provodu. Moguće je da će vam se svideti osoba iz inostranstva, koja živi daleko od vas. Razmislite da li ste uopšte spremni na vezu na daljinu.

Fokusirani ste da odradite sve što ste zacrtali i bićete pod stresom zbog toga. Niste dovoljno motivisani i jedva čekate dane odmora. Izdržite još malo, jer vas uskoro očuju lepi dani u kojima neće biti toliko briga. Nemate mnogo elana da radite, pa je dobro da odvojite par dana i da napunite baterije, kako biste uspeli da uradite sve što se od vas očekuje .Očekujte da u decembru bude prilika za nova poznansta, ali i za nove poslovne saradnje. Iskoristite ovu energiju da stvorite nove kontakte i da razmenjujete ideje. Krajem meseca očekujte finansijski dobitak ili povećanje plate. To je odličan način da započnete novu godinu i da budete više motivisani na poslovnom planu. Vreme je da se vratite u formu i da ponovo budete aktivni u poslovnoj sferi. 

Čuvajte se povreda. Nesmotrenost može dovesti do slučajnog udarca ili posekotina.

RAK

Ovo je značaj mesec za ljubavna dešavanja. Zauzeti Rakovi mogu da očekuju poboljšanje u odnosima sa partnerom. Ovaj period dobar je za veridbe, venčanja, zvaničnu potvrdu ljubavi. Polovinom meseca biće izražene emocije i biće vam kristalno jasno šta treba da menjate, a čega treba da se držite u ljubavnom odnosu. Doći će do veće stabilnosti i veće povezanosti i to će vam prijati. U decembru možete da očekujete poklone, zadovoljstvo, putovanja.. Biće jakih emocija, ali i promena raspoloženja sa vaše strane. Krajem meseca može doći i do kratkih svađa sa partnerom. Slušajte unutrašnje emocije i kontrolišite svoje reči. Slobodni Rakovi suočavaju se sa svojim željama, ali i strahovima. Dokle god mislite na prošla vremena, nećete biti spremni da započnete novu vezu. Još uvek niste sasvim spremni da krenete dalje.

Rakovi mogu da očekuju promene i novine na poslu. Moguća je promena posla ili promena pozicije na sadašnjem poslu. Biće mnogo dešavanja, a vi jednostavno nećete biti spremni za sve to. Čini vam se da sve ide prebrzo i da ste pod velikim stresom. Nećete moći da napustite posao i da se odmorite, već će te za odmor morati da sačekate da decembar prođe. Bilo bi dobro da bar neradne dane provodite kod kuće i da što više spavate, kako biste imali dovoljno snage da postignete sve obeveze. Iako vam neke stvari izgledaju preteško, vi do kraja meseća uspevate da završite sve zadatke, da poplaćate račune i zaostale dugove, i da uplovite u novu godinu spokojni i rasterećeni što će vam doneti dozu samopouzdanja i mogućnost da dalje napredujete.

Izražen je stres. Potrudite se da se što više odmarate i da se zdravije hranite.

LAV

Zauzeti Lavovi imaju veliku želju da bolje organizuju svoje vreme i da usklade sve obaveze i romantične trenutke sa partnerom. Ovaj mesec će biti baš aktivan, pa će biti teško uskladiti sve što su poželeli. Bićete pod tenzijom, pa se potrudite da negativnu energiju ne prenosite na partnera i na porodicu. Potreban vam je odmor i više pažnje, izlazaka i lepih događaja, ali moraćete za sve to da još malo sačekate. Partner vas razume i uspećete zajedno da izgurate sve probleme koji su usledili. Slobodni Lavovi imaju priliku da zablistaju i da svima pokažu sebe u najboljem izdanju. Spremni ste za novu romansu, ali još uvek niste spremni da se potpuno vežete. I dalje uživate u slobodi.

Posao cveta u narednom periodu i sada je pravi trenutak da se dokažete. Baš kada se svi odmaraju, vi ćete morati da se trudite kao nikada do sada i obezbedite svoje mesto. Sada nije vreme da započinjete nove projekte, treba da se fokusirate i da završite sve što ste započeli. Do kraja godine imaćete prilike da uštedite novac, jer će biti priliva sa raznih strana. Taj novac je najbolje da iskoristite za putovanja, jer vam će vam posle svega, biti neophodan odmor, bar na nekoliko dana. Ne otkrivajte svoje planove svima, jer neko to može da iskoristi protiv vas. Bilo bi dobro da unapred organizujete poslovne poduhvate u decembru, kako biste postigli da uradite sve što ste obećali.

Zdravlje nije najbolje. Počnite da uzimate vitamine i ojačajte svoj imunitet. 

Ostatak teksta pročitajte na sledećoj strani...