Ovan

Ove nedelje su Vam jako bitni odnosi sa saradnicima. Imaćete bolju komunikaciju. Može doći do nesuglasica, ali svaki problem će se jako brzo biti rešen. Budite odgovorni i spremni na saradnju. Skloni ste flertu i moguća su nova poznanstva, ako ste slobodni. Ako ste zauzeti, dosadno Vam je, ali razmislite o zajedničkom putovanju. Ne ide Vam dobro organizacija. Moguć je premor.

Bik

Previše očekujete od drugih. Ne možete da nađete uvek dogovor sa svima. Saradnici mogu da budu naporni. Do rezultata neće doći brzo. Prva polovina nedelje može biti naporna, a od četvrtka će sve ići mnogo lakše. 

Blizanci

Ove nedelje emotivni život je prilično stabilan. Nemojte da ulazite u raspravu sa partnerom, ako ste u vezi. Budite skloni kompromisu. Što se posla tiče, jako ste zadovoljni. Imate fokus i lako obavljate sve zadatke. Idite na kraći put.

Rak

Možete da očekujete jako napornu nedelju. Bićete preosetljivi, ali sve će biti kako ste isplanirali. Potrudite se da date svoj maksimum na poslu, jer će to da se ceni. Nemojte da žurite, jer su greške moguće. Sada je bolje da budete sporiji, ali detaljni. Slobodni, možete da uplovite u neku novu vezu ili da se zaljubite.

Lav

Postoji mogućnost nove veze ili makar flerta. Ako ste u vezi, budite prijatni prema partneru. Nemojte da zamerate sve čega se setite, nego budite tolerantniji. Nemate želju da nešto menjate, najradije biste da situacija ostane nepromenjena. Postoji mogućnost da poboljšate situaciju na poslu, ali ako poslušate nadređene. Neka muška osoba može da Vam da dobar savet. 

Devica

Odnos sa partnerom je promenljiv. Preosetljivi ste i moguća je loša komunikacija. Slobodni, preko prijatelja možete upoznati neku zanimljivu osobu. Početak nedelje će biti dosta naporan, ali ako uspete da se suzdržite od naglih reakcija, neće tako biti do kraja radne nedelje. Sve radite na vreme. Moguć je problem sa cirkulacijom. Pod stresom ste. Jačajte imunitet.

Vaga

Imate problem u komunikaciji sa partnerom i tako će biti tokom cele nedelje. Imate potrebu za slobodom, a u isto vreme za nežnošću. Slobodni, na putovanju možete da upoznate neku zanimljivu osobu. Drugi ljudi mogu da budu od pomoći. Saradnja sa mlađim osobama je dobra za Vas. Mogući su iznenadni troškovi.

Škorpija

Bićete skloni flertu i avanturama. Možete se iznenada zaljubiti. Ako ste zauzeti, idite na neki put sa partnerom. Pomalo ste napeti. Ove nedelje bi trebalo više da radite, da se trudite, ali i da pazite sa kim sarađujete. Budite vredni i rezultati će biti dobri.

Na sledećoj strani pročitajte za Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe...