26. novembra dolazi nam talas moćne energija koja će uticati na sve znakove zodijaka! Mlad mesec u Strelcu pozitivno će uticati na mnoge od vas! Nekom će mlad mesec doneti promene na ljubavnom planu, a nekom će uticati na karijeru i na poslovnu sferu. Sada je vreme za zanimljivu avanturu i promene na koje ste dugo čekali!

Mlad mesec u Strelcu doneće pozitivnu energiju i mnogima će ovaj period biti značajan i važan. Imaćete više razumevanja za druge ljude, optimistično ćete gledati na izazove i na događaje koji su u vama do sada budili nesigurnost ili ljutnju. Sada je vreme za rešavanje problema i za nove početke. Mlad mesec će vas motivisati da praštate i da blaže reagujete. Moguće je da ćete obnoviti kontakte iz prošlosti, pozvaćete stare prijatelje, razmišljaćete o kolegama sa kojima ste nekada radili. Mlad mesec u Strelcu mnoge znakove će ohrabriti da nastave ili da završe školovanje, da upišu dodatni kurs ili da se posvete hobiju za koji do sada nisu imali vremena. Strelac je sam po sebi veoma optimističan, radoznao i ima velika očekivanja. 

Što se tiče ljubavnog aspekta, Vage i Rakovi osetiće kako treba da se dokažu partneru. Ovde može doći do pada samopoštovanja, pa se znaci mogu osećati loše. Razmišljaćete o svom odnosu, pa su mogući sukobi i svađe ukoliko imate nerazjašnjene probleme sa partnerom. Od 26. novembra biće naglašene emocije, pa će mnogi znaci imati izlive ljubomora, besa, ali i nežnosti i ljubavi. Mnoge veze će se završiti u ovom periodu. Strelac je vatreni znak, tako da možete očekivati mnogo više strasti u ljubavnim odnosima. Važno je da trezveno razmišljate i da se ne uplićete u duboke rasprave, jer vam to donosi tugu i nemoć.

Ono što se savetuje jeste da se posvetite sebi i da odredite ciljeve za budućnost na kojima ćete vredno raditi. Bez obzira na vaša interesovanja, mesec će vam dati mnogo energije da završite sve zadatke koji dugo čekaju na realizaciju. Budite obazrivi u ovom periodu, i pazite kako se ponašate u saobraćaju, pazite kako rukujete mašinama i električnim uređajima, jer mlad mesec može da donese neočekivane događaje i povrede. Strelčevi će blistati i biće ovo povoljan period za njih. Blizanci neće uživati u narednim danima, jer mlad mesec u Strelcu nepovoljno utiče na njihova osećanja.

Ono što je pozitivno kod mladog meseca u Strelcu jeste optimistična energija koja može da donese pravilne odluke, lakše prelaženje preko prepreka, i razrešavanje problema koji su dugo bili prisutni. Strelčeva energija nateraće vas da se više krećete, da boravite u prirodi, da putujete, da izlazite i da se družite. Čak i ako dugo niste trenirali ili se bavili sportom, javiće vam se želja za tim. Naredni period može da vam pomogne da se oslobodite loših navika i da počnete zdravije da živite. 

Što se tiče poslovne sfere, mlad mesec će vam obezbediti da se posvetite poslu i da se fokusirate, da sve odradite do kraja. Imaćete dovoljno elana da preuzmete nove odgovornosti i da za to budete dodatno nagrađeni. To se posebno odnosi na Lavove i Bikove. Bez obzira na vrstu poslu, svi horoskopski znaci imaju mogućnost da zablistaju i da poboljšaju svoj status. Takođe, sada je vreme i za rešavanje starih, nagomilanih dugova. Mnogima će se činiti da novac klizi iz njihovih ruku, ali to neće značajno uticati na finansije, jer mlad mesec donosi finansijku sigurnost i stabilizaciju. 

Važno je da već od 26. novembra treba da napravite svoj spisak želja. Idealno je vreme za planiranje i organizovanje, tako da će vam papir i olovka biti neophodni, kako biste zabeležili svoje misli. Radićete na svojim ciljevima više nego ikada, i to će itekako da poboljša vaš kvalitet života. Strelčeva energija donosi vam mnogo blagodeti i iskoristite to na pravi način!

Izvor: Mogujatosama.rs