OVAN

Ljubav

Ovog meseca odnosi sa voljenom osobom biće poboljšani. Ako ste u dobrom odnosu, sve će biti više nego sjajno, a ukoliko ste u lošem, verovatno ćete raščistiti neke stvari, ali možete da budete bar pozitivni i da date sve od sebe da ne ulazite u rasprave. Moguć je problem u komunikaciji. Ako ste slobodni, na nekom putovanju je moguće poznanstvo.

Posao

Poslovne prilike počinju da se ostvaruju, a na poslu će Vam biti jako zanimljivo. Sve će ići po planu. Saradnja sa osobama iz inostrantva je moguća. Osobe sa kojima ste pre imali dobru saradnju mogu opet da se jave. Nemojte da preterujete u trošenju novca, budite umereni.

Zdravlje

Moguć je pad imuniteta.

BIK

Ljubav

Strastveni ste ovog meseca. Venera u Vašem polju strasti Vam pomaže da budete sa osobom koja Vam se jako dopada. Dobar je odnos sa partnerom. Pazite da ne izazovete ili budete deo ljubomornih scena. Moguće su rasprave sa partnerom zbog novca. Ako ste slobodni, sada nije vreme za ulazak u neku novu vezu, pa ne brzajte sa tim. Moguća su zanimljiva poznanstva.

Posao

Nemojte nepromišljeno da trošite novac na stvari koje Vam nisu neophodne, već se trudite da bolje upravljate novcem. Moguć je zastoj na poslu i što se tiče priliva novca. Ne dozvolite da Vas to obeshrabri. Odradite sve obaveze koje dugo odlažete.

Zdravlje

Mogući su problemi sa spavanjem i nervoza.

BLIZANCI

Posao

Konačno dolazite do dobrih rešenja vezanih za finansije. Moguć je priliv novca. Ne budite previše euforični, jer morate da budete prvo racionalni i da se dobro organizujete. Ovog meseca se možete preforsirati, a ako preuzmete na sebe previše obaveza, onda dolazi do problema. Razmislite unapred šta Vam je stvarno prioritet.

Ljubav

Komunikacija sa drugima može da bude pogoršana. Mogući su nesporazumi. Ako ste u dugoj vezi, prećutite neke stvari koje nisu tako važne, makar u prve tri nedelje. Slobodni, neka osoba koju znate odavno ili ste već imali neku "priču" se može vratiti u Vaš život.

Zdravlje

Dobro se osećate, posetite lekara preventivno.

RAK

Ljubav

Ovog meseca će veza dosta morati da trpi jer ste zatrpani poslom i ne znate odakle da krenete. Ipak, nađite način da se iskupite partneru. Možete makar za neki vikend ići na kraći put. Ako ste slobodni, preko posla je moguće poznanstvo ili flert. Razmislite da li je to dobro za atmosferu na radnom mestu. Ne donosite nagle odluke.

Posao

Očekujte povećan priliv novca. Imaćete previše posla, pa se bolje organizujte. Bićete zadovoljni saradnjom sa drugim ljudima, naročito će rad sa osobama koje nisu iz Vašeg mesta ili zemlje biti mnogo bolji i produktivniji. Budite skloni kompromisu.

Zdravlje

Osećate se mnogo bolje i neće biti zdravstvenih problema tokom novembra.

LAV

Ljubav

Nemojte da čekate da problem u vezi bude veći, već kažite šta Vam ne odgovara. Partner će ceniti Vašu iskrenost. Strastveniji ste nego inače. Ako ste slobodni, na kraćem putu ili preko prijatelja je moguće novo poznanstvo. To ne mora da bude nešto ozbiljno, ali ćete bar moći da dobijete komplimente i da upoznate nove ljude.

Posao

Ne morate baš svima da kažete šta mislite, zadržite nešto za sebe. Dobićete poslovnu ponudu koju nećete moći da odbijete. Nemate previše volje za rad, ali je bitno da ne ostavljate neke stvari za neki drugi dan, nego da se posvetite ovog meseca svemu bez odlaganja. Jedino tako ćete moći da budete uspešni.

Zdravlje

Moguć je problem sa leđima. Šetajte više ili se bavite nekim sportom.

DEVICA

Ljubav

Otvoreni ste prema partneru. Lako iskazujete svoja osećanja, to će doprineti poboljšanju odnosa. Uživate u ljubavi i pažnji koju dobijate. Priđite osobi koja Vam se dopada duže vreme, ako ste slobodni. Nemojte da odlažete mogućnost za novu ljubav.

Posao

Nećete više imati dvosmislene poruke od nadređenih, jer sada možete da dobijete tačna uputstva i da ih samo pratite. Pazite da Vam se greške od pre ne ponavljaju. Niste fokusirani na rad i to jeste neobično, ali nemate dovoljno energije. Saradnja sa muškim osobama može biti dobra. Ne nervirajte se zbog novca.

Zdravlje

Napetost je moguća tokom celog meseca, nađite vreme za opuštanje.

VAGA

Ljubav

Komunikativniji ste nego inače i moguć je kraći poslovni put. Poznanstvo na putu je izvesno. Budite otvoreni za novu ljubav. Ako ste zauzeti, uputite komplimente voljenoj osobi. Iako imate dosta obaveza, veoma ste napeti, to ne mora da se prenese na Vaš odnos.

Posao

Iskoristite svoje ideje za napredak. Svaki dobar plan i ideja će sigurno biti nagrađeni. Prijatelji mogu da budu od velike pomoći. Kontakti sa osobama sa kojima ste pre sarađivali će biti plodonosni. Možete da dobijete neki novac koji odavno čekate.

Zdravlje

Moguć je pad imuniteta ili problemi sa kožom. Vodite više računa o sebi.

Za ostale horoskopske znake pročitajte na sledećoj strani...