Ovan

Posvetite se poslu. Gledajte da nađete nešto što Vam je zanimljivo, da biste bili produktivniji. Dosta priče u vezi neće doneti dobro ako i Vi i voljena osoba želite da budete u pravu. Provedite više vremena kod kuće, makar tokom vikenda. Moguće je novo poznanstvo preko posla. Zauzeti, ne zapostavljajte partnera zbog posla.

Bik

Moguć je kraći put sa voljenom osobom. Pazite kome šta pričate ove nedelje, budite diskretniji. Sad je jako povoljan period za uživanje u ljubavi i stabilizaciju odnosa. Nikako da Vam se stabilizuje novčana situacija i to Vas jako iritira.

Blizanci

Raspoloženiji ste ove nedelje, a od srede ćete se stabilizovati. Na poslu je stanje veoma napeto, pa morate da radite neke stvari i za druge ljude. Nikako da nađete neko zajedničko rešenje i veoma Vam je naporan period za bilo kakvu saradnju. Krajem nedelje to prestaje, okrećete se sebi i porodici.

Rak

Očekivani priliv novca možete da dobijete, samo možda svota nije tolika koliku ste očekivali. Dosta kontakata novih imate, moguće su nove prilike za napredak. Ne ulazite u rasprave sa kolegama. Možda ćete imati više energije za vezu, ali ne pokazujte ljubomoru.

Lav

Stabilizuje se novčana situacija, što je posle dužeg perioda dobro. Nema više razloga za brigu i stres. Mogući su problemi u kući, ali sve može da se reši lako. Nemojte se svađati zbog sitnica. Platite račune na vreme. U vezi je sve u redu. Slobodni, ne želite ništa da menjate ove nedelje.

Devica

Pazite šta pričate, jer možete nekoga da iznervirate, naročito ljude sa kojima ste u kontaktu. Imajte malo više razumevanja. Ako ste nervozni, radite nešto pa ispraznite taj višak energije. Pripazite se u saobraćaju. Imaćete dosta posla i možete biti nervozni zbog toga. Očekujte pomoć prijatelja u vezi sa problemima koji Vas muče.

Vaga

Novčani izdaci su povećani. Plaćanje zaostalih računa je bitno. Završavajte sve obaveze koje ste odložili. Najradije biste se sklonili od svih ljudi i odmarali. Ako možete da uradite to, onda je to odlična opcija, makar posle posla. Imate dobru komunikaciju sa voljenom osobom. Slobodni, skloni ste flertu.

Škorpija

Raspoloženiji ste nego inače, ali morate da radite nešto ili ćete biti još nervozniji tokom nedelje. Dosta poslovnih prilika imate, ali treba da iskoristite bar jednu. Dobro razmislite o svemu, ne brzajte sa odlukama. Na prvom mestu Vam je posao, a ne ljubav, pa možete tu da imate manji zastoj ili lošu komunikaciju sa voljenom osobom ili osobom koja Vam se dopada.

Na sledećoj strani pročitajte za Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe...