Ovan

Ljubomora će biti izražena ove nedelje, ali ne treba da pokazujete to toliko partneru. Prilično ste strastveni i odnos sa partnerom je dobar. Ako ste slobodni, moguće je novo poznanstvo na nekom putovanju.

Budite vredni ove nedelje. Pazite samo na povećane troškove. Imaćete višak energije. Odlično se osećate.

Bik

Ove nedelje se posvetite više partneru, izbegavajte ljubomorne scene. Moguće su rasprave, ali bolje bi bilo da poradite na strasti. Ne ulazite u rasprave zbog sitnica. Neka nova veza je na pomolu, ako niste u vezi. Nemojte samo da se preforsirate na poslu, jer onda nećete biti dobro raspoloženi.

Blizanci

Ne ulazite u rasprave sa drugima oko novca. Potrudite se da sa svima napravite kompromis. Imate dosta posla, ali ako se ne organizujete bolje ne očekujte uspeh. Uporni ste, a sve će biti lakše od polovine nedelje. Možda ćete čekati na neki novac, na isplatu, duže. Nećete biti zadovoljni na poslu, jer ste očekivali malo veći priliv. Što se ljubavi tiče, nemate nikakvih problema, bilo da ste u vezi ili ne. Sve je kako ste isplanirali.

Rak

Idite na neki put sa partnerom, bar za vikend. Aspekti su odlični sada. Možete da uživate u nekom flertu ili neobaveznoj vezi. Ne možete da se usredsredite na bitne stvari, jer ste opterećeni da li ćete uspeti da ostvarite sve što ste zamislili. Proverite dokumentaciju više puta. Pazite šta potpisujete ove nedelje. Sada bi trebalo da ne donosite nagle odluke u vezi sa poslom.

Lav

Venera je u polju porodice i dalje, ali je aktivno i polje kraćih putovanja. Idite negde sa partnerom. Budite proaktivni i potrudite se. Nemojte dozvoliti da veza bude u drugom planu. Moguć je flert na radnom mestu. Strastveni ste, ali i želite da budete sa nekim u vezi.

Devica

Potrudite se da se fokusirate na pozitivne stvari na Vašem poslu. Imate podršku kolega. Dajte sve od sebe da svi i dalje budu zadovoljni Vašim učinkom. Imate dosta energije i osećate se odlično ove nedelje. Trošite energiju na neke fizičke aktivnosti. Mars u polju porodice i privatnog života Vam donosi uznemirenost, a moguće su i rasprave u porodici.

Vaga

Imate volju da se dogovarate sa drugima. Ako postoji neko ko Vam se dopada odavno, to sada može da postane nešto više. Stalno se menja situacija na poslu, a Vas to previše isrcpljuje. Potrudite se da se odmorite, ali pripazite da ne trošite previše novca. Moguć je premor, nemojte da dozvolite sebi da se preforsirate.

Škorpija

Puno radosti Vam donosi ljubav. Sve ide kako treba, a možete više vremena da provedete kod kuće sa partnerom. Budite romantičniji. Napravite korak ka nečem novom ako ste slobodni. Nemojte odlagati obaveze koje imate, jer Vam to može napraviti puno problema. Potrudite se da se usmerite na obaveze koje ste odlagali.

Na sledećoj strani pročitajte za Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe...