Kako bismo bliže otkrili horoskop na zabavan, ženski i "modno osvešćen" način upoznaćemo svaki od znakova u malo drugačijem svetlu. Kakve smo prijateljice, kako kupujemo i kakve parfeme volimo - otkrivamo kakve su žene škorpije.

O ženi Škorpiji

Žena Škorpija najseksi je i najtajanstveniji od dvanaest znakova zodijaka. Egzotična je i magnetski privlačna, duboka poput mora i, zavisno od raspoloženja, mirna ili burna poput mora. Krasi je izvanredna intuicija te je jako privlače ezoterična, okultna ili duhovna iskustva koja nude neku vrstu dubokog uvida.

Nikada je ne smete shvatiti olako. Ona je direktna, briljantno prepredena i prodorna, neustrašiva i tvrdoglava, i uspeće da pređe preko svake prepreke u životu i suočiti se sa problemima te uzdignute glave nastaviti dalje.

Voli jasne početke i jasne završetke. Samouverene, snalažljive i snažne, Škorpije su odlučne da uspeju. Ne beže od napornog rada i spremne su žrtvovati mnogo kako bi došle do svog cilja.

Seks & veze

Priče o gotovo zastrašujućoj ljubomornoj prirodi žena Škorpija već su postale mit. One uistinu mogu pokazati snažnu ljubomoru kao ni jedan drugi znak, ali to je zato što i najbezazleniji partnerov flert sa drugom ženom smatraju izdajom.

Od partnera traže ono što i same daju, potpunu vernost, odanost i predanost, a za svog muškarca spremne su učiniti sve. Hvaliće ga gradeći tako njegovo samopouzdanje, braniti ga kad drugi govore loše o njemu i pomagati mu da gradi karijeru.

Neretko želi nositi pantalone u vezi te traži partnera dovoljno hrabrog da joj se suprotstavi i dovoljno samosvesnog da joj dopusti da tu i tamo bude muško u vezi. U krevetu su prave amazonke - imaju visok libido, jako su strastvene te vole davati i primati senzualna zadovoljstva. Često za partnere biraju Ovnove ili Device, ali najbolje se upotpunjuju sa Bikovima.

Prijateljstvo

Žena Škorpija može biti najbolji prijatelj na svetu ili najgori neprijatelj. Odanost im je jedna od najvažnijih stvari u životu, a izdaju nikada ne zaborave. Ako joj dokažete da ste zahvalan prijatelj, ona će biti odana prijateljica. Tajnu koju joj neko poveri pripadnica ovog vodenog znaka držaće samo za sebe i čuvaće je poput najvrednijeg blaga, a gotovo nikada nećete čuti ni da širi tračeve.

Prijateljstva bira pažljivo i smatra se čašću biti osoba u koju se Škorpija uzda i kojoj se poverava. Strast upravlja životom žene Škorpije, te može voleti i mrzeti sa jednakom strašću, ali kako retko pokazuje osećaje, teško je znati šta misli ili oseća. Nikada neće zaboraviti kada je neko bio dobar prema njoj i višestruko će se odužiti za to.

Izgled

Intenzivan, gotovo rendgenski pogled prvo je po čemu ćete primetiti ženu Škorpiju. Krasi je fatalna lepota, a kad uđe u sobu, sve oči biće uperene u nju. Uglavnom su tamnije kose i puti, elegantne, senzualnih usana i zavodljivog glasa. Mišićave su, čvrste i izdržljive telesne konstitucije te imaju pomalo oštar izraz lica.

Poput orla mogu imati "nevidljive" ili sakrivene očne kapke i lagano zakrivljen nos. Jedan dan nosiće teški make-up, a drugi se sa istom samouverenošću pojaviti bez trunke šminke na poslu.

Ostatak teksta pročitajte na sledećoj strani...