Ovan

Ove nedelje ćete biti malo nervozniji zbog posla. Drugi ljudi će potencirati da nešto započnete, ali je to i dobro za Vas. Bolje nego da čekate sledeću nedelju, kada Vam aspekti neće biti naklonjeni.

Moguća je pomoć neke muške osobe. Održite dobar odnos sa autoritetom. Veoma ste strastveni i uživate u ljubavi. Ako ste slobodni, dobro razmislite kakva je osoba koja Vam odgovara za vezu.

Bik

Veoma ste vredni i sve stižete da uradite na vreme. Potrudite se da se usmerite na saradnju, pa iako Vam možda nije do toga, pravite kompromise sa saradnicima. Sve ide po planu na poslu. Strastveni ste ove nedelje i skloni flertu. Ako ste zauzeti, izbegavajte ljubomorne scene. Partner Vam može biti od pomoći u vezi sa problemima koje imate na poslu.

Blizanci

Ova nedelja je odlična za štednju. Potrudite se da se fokusirate na posao. Budite uporni da sve što ste zacrtali ostvarite. Imate dosta posla i potrebno je da se bolje organizujete da biste sve stigli na vreme. Ne obazirite se na loše komentare drugih ljudi, nego pratite svoj plan rada. Pravite kompromise sa drugima.

Rak

Ove nedelje ćete sve stići na vreme. Ne dolazite u sukob sa drugima. Potrudite se da nađete jednostavno rešenje za probleme koji Vas opterećuju na poslu, da biste mogli da brže dođete do rezultata koje želite. Partner može biti malo napet i distanciran. Slobodni, ovo nije vreme za vezu, već za strast.

Lav

Nemate želju za radom. Želite da više uživate. Budite prijatni prema drugima, ali ste veoma napeti. Pazite da ne kasnite na posao ili sa nekim obavezama. Ne zapostavljajte prijatelje i privatni život zbog previše obaveza. U vezi je sve stabilno. Slobodni, skloni ste flertu i moguća su nova poznanstva.

Devica

Ove nedelje bi trebalo da se bolje organizujete. Završite sve započete obaveze. Posvetite se sebi. Ne zanemarujte bliske ljude. Pokušajte da se fokusirate na bavljenje sportom ili makar šetajte. Potrudite se da ostvarite na saradnju sa drugima.

Vaga

Potrudite se da date sve od sebe da se ne opterećujete poslom, usmerite se na privatni život, na porodicu. Imate previše obaveza, ali Vam sve ide od ruke. Dobićete pohvale od nadređenog. Priliv novca je moguć. Ako ste u vezi, ne ulazite u rasprave sa partnerom ako ste nervozni. Slobodni, moguća su nova poznanstva.

Škorpija

Budite aktivni i prihvatite prilike koje Vam se pružaju. Muškarci mogu da budu od pomoći. Imate dosta energije samo ne znate kako da je usmerite. Ugodite sebi. Ne odustajte od svojih planova, bez obzira na obaveze bliskih ljudi. Strastveni ste i privlačni. Dobijate komplimente od drugih ljudi. Ako ste zauzeti, odnos je stabilan.

Na sledećoj strani pročitajte za Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe...