Ovan

Sve može da bude sjajno, ako izbegavate ljubomorne scene i budete strastveniji. Poradite malo više na odnosu sa partnerom. Ako ste slobodni, moguć je flert sa nekom zanimljivom osobom ili nešto više od toga. Poslovne prilike se ostvaruju, a sredom nedelje očekujte veći priliv novca. Nije dobro vreme za nove poslove, već za završavanje započetih aktivnosti.

Bik

Strastveni ste ove nedelje. Venera u Vašem polju partnerstava Vam pomaže da budete srećniji i da se potrudite u vezi. Dajte sve od sebe da održite stabilnost u vezi. Ako ste slobodni, sada je vreme za ljubav. Što se posla tiče, pokušajte da odradite sve što možete sami i da se ne nervirate ako drugi ljudi ne shvataju neke Vaše ideje. Bitno je da sve prođe sa što manje rasprava na poslu.

Blizanci

Konačno uspevate da bolje raspolažete novcem. Ne treba da trošite novac na stvari koje Vam nisu neophodne. Neka ženska osoba Vam može biti od velike pomoći na poslu. Što se tiče ljubavi, to Vam sad nije u prvom planu. Ako ste slobodni, ne želite da menjate status. Ako ste zauzeti, ne dozvolite da posao previše utiče na privatni život.

Rak

Konačno dolazite do dobrih rešenja vezanih za vašu finansijsku situaciju. Lakše ćete doći do rešenja gde da uložite novac. Moguća je pomoć nadređenih ili kolega. Pozitivnije stvari se događaju u ljubavi. Strastveni ste i romantični. Ako ste slobodni, sada je vreme za ulazak u neku novu vezu. Nađite više vremena za privatni život jer Vam je to neophodno.

Lav

Moguć je flert ili čak ulazak u vezu ove nedelje. Aspekti su sjajni za to. Ako ste zauzeti, neće baš sve biti tako lako, ali je bitno da se partner ne oseća zapostavljeno. Priliv novca je dobar. Mogući su neki dogovori oko nove saradnje. Bitno je da sada održite stabilnost i da ne donosite nagle odluke u vezi sa poslom. Razmislite o usavršavanju. Ove nedelje je moguć kraći put.

Devica

Očekujte povećan priliv novca, ali to ne znači da treba sve da potrošite. Napravite plan rada i držite se istog. Ne dozvolite da ružne stvari pokvare dobro raspoloženje. Imaćete previše posla, pa je bitno da održite fokus. Veoma ste pozitivni i želite da odradite više stvari nego što je realno moguće. Što se tiče partnerskih odnosa, tu nema nikakvih problema. Kakav god da Vam je status, uživaćete ove nedelje bilo u flertu ili sa partnerom.

Vaga

Recite partneru šta Vam smeta u vezi. Romantični ste i strastveni i tako će biti do kraja nedelje. Ako ste slobodni, odaberite pravu osobu za sebe, imate izbor. Ne dozvolite da Vas vodi samo strast. Što se posla tiče, tu sve 'cveta'. Prezadovoljni ste uspehom i nije Vam teško da radite sa bilo kim. Imate dosta ideja i lako ih ostvarujete. Konačno se otvaraju nove prilike za rad u inostranstvu ili sa osobama koje nisu iz Vašeg mesta.

Škorpija

Ne morate reći baš svima šta mislite. Zadržite nešto za sebe, iako imate potrebu da budete direktni. Sada je vreme za završavanje obaveza, ne za započinjanje. Potrudite se da se fokusirate na zadatke koje možete da obavite brzo, da ne otaljavate posao. Ne očekujte preveliku pomoć drugih ljudi. Ljubavni odnosi su odlični, ali ne budite previše zahtevni prema partneru da ne bi došlo do rasprave. Ako ste slobodni, neka osoba kojoj se dugo dopadate može da Vas pozove na sastanak.

Na sledećoj strani pročitajte za Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe...