Ovan

Sa partnerom ove nedelje možete provesti divne trenutke kod kuće. Bitno je da ne zapostavljate društveni život zbog ljubavi. Na putovanju možete da upoznate neku zabavnu osobu koja će Vam se svideti, ako ste slobodni. Bitno je da ne uđete u neku vezu samo zbog strasti. Bilo bi dobro da se usredsredite na neke stvari koje možete brzo da završite. Nije vreme za novine, već za završavanje započetih obaveza.

Bik

Razmotrite nove predloge za promene koje mogu da se dese na poslu. Ne propuštajte dobre poslovne prilike jer Vam se ne komunicira sa drugima. Budite otvoreni za nova iskustva. Ako imate privatnan posao, veća je mogućnost napredovanja. Što se ljubavi tiče, strastveni ste. Zauzeti, ne ulazite u rasprave sa partnerom.

Blizanci

Bićete odlično raspoloženi. Zauzeti, verujete da sve probleme sa partnerom možete da rešite. Budite otvoreni za svaki dogovor, iako Vam se možda ne razgovara o problemima koji se ponavljaju. Pazite šta pričate partneru, jer može doći do nesporazuma. Moguća je neka avantura, ako ste slobodni. Što se posla tiče ovo je  nedelja u kojoj treba da se posvetite prioritetima. Nemojte da dozvolite da Vas drugi ometaju, jer je sada ključno da sve postavite na "dobre temelje".

Rak

Pod stresom ste zbog novca. Nađite način da jednostavnije obavite sve obaveze i da ne budete previše pod pritiskom. Očekujte pomoć saradnika. Ne možete da se fokusirate na posao, nego ste pomalo i rasejani. Budite realni što se tiče potreba koje imate i smanjite želju za kupovinom. Što se ljubavi tiče, ne morate da brinete jer je sve u redu. Ako ste zauzeti, ljubav cveta , a ako ste slobodni postoji mogućnost zaljubljivanja.

Lav

Nije Vam do flerta i ljubavi. Najradije biste ostali slobodni, ako niste u vezi. Zauzeti, nervira Vas partner, ali ne prenosite na njega nervozu zbog posla. Ove nedelje treba da se uklopite sa kolegama. Previše ste osetljivi. Što više vremena bi trebalo da provedete kod kuće, to je dobro za Vas i tako ćete biti smireniji.

Devica

Priđite osobi koja Vam se odavno dopada ili budite pristupačniji. Ako ste u vezi, bilo bi dobro da poradite na komunikaciji sa partnerom, jer Vam ne ide baš najbolje sa tim. Odnos sa kolegama je stabilan i nemate na šta da se žalite. Veoma ste vredni i sve Vam ide od ruke, a trud će se isplatiti. Imate podršku kolega za svaku promenu koju želite da uvedete na poslu.

Vaga

Ako ste zauzeti, sada će sve biti odlično. Uživate u ljubavi. Ne opterećujte partnera nekim stvarima iz prošlosti, jer ćete tako moći da održite dobro raspoloženje u vezi. Slobodni, birajte za sebe osobe koje su stabilne, ne one koje Vas remete u ovom periodu. Novčana situacija je odlična, a novac dolazi sa više strana. Razmislite da li postoji mogućnost za usavršavanje, jer su aspekti odlični. Prezadovoljni ste prilivom novca.

Škorpija

Zauzeti, ove nedelje će ljubav cvetati. Venera je u Vašem znaku i dalje i to donosi dosta prilika da ostvarite dobru vezu i da se zaljubite. Ako ste u vezi, sve može da bude dobro kao i do sada. Priliv novca je očekivan, samo je važno da pripazite na troškove. Neka osoba od poverenja može da Vam pomogne oko posla. Prezadovoljni ste kako Vam sve ide, iako nemate dovoljno elana i volje za nove početke.

Na sledećoj strani pročitajte za Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe...