Vaga

Vage su posebne, i njihovo ponašanje u ljubavnim vezama je u potpunosti u skladu sa njihovom večnom težnjom ka očuvanju sklada. Da, njih je lako voleti, jer se one trude da uvek svog partnera predstave u najboljem svetlu, što bezmalo svakom laska. Vaga je spremna na različite žrtve kako bi sačuvala svoju ljubavnu vezu. Njoj je bitna ta slika koja stiže do javnosti, zato će uvek voditi računa o partnerovom ugledu.

Ono što takođe svi vole kod osoba rođenih u ovom znaku jeste to što dosta polažu na svoj fizički uzgled, eleganciju, ulepšavanje, jer žele da uvek budu dopadljive za svog partnera. Uglavnom, Vage važe za horoskopski znak koji ima sreće i kojima ne manjka ljubavi u vezama.

Ribe

Sa Ribama je takođe vrlo ugodno biti u ljubavnoj vezi, jer osobe rođene u ovom znaku horoskopa uvek vode računa o vašim osećanjima. Iskrene su, takoše verne, i posvećeni partneri, ali ojno što ih posebno krasi jeste ogromna sposbnost empatije – one zaista umeju da osete sve faze i brodolome kroz koje prolazi njihov partner, i da se iskreno nađu uz njega u svakom momentu. Pune su razumevanja, i zaista mogu nesebično svoje interese i želje da ostave po strani onda kada osete da su više od svega potrebne svom ljubavnom partneru.

Jednostavno, osoba rođena u ovom znaku voli na onaj način koji pokazuje kakva bi zapravo prava ljubav trebalo da bude – posvećena, i bez ikakvih sebičnih poriva. Oni koji su u vezi ili braku sa Ribom mogu biti sigurni da pored sebe imaju pravog partnera, kojeg je lako voleti.

Izvor: Mogujatosama.rs