Strelac

Mesec septembar vam donosi veliko razočaranje - i to u prijatelje. Osobe koje ste do skoro smatrali bliskim, dovešće vas u nezgodnu situaciju. Tada ćete morati da birate između njih i drugih bitnih stvari u vašem životu, što svakako niste želeli. Međutim, vaš emotivni partner će vam u ovom trenutku biti velika podrška i vetar u leđa, zato ćete hrabro i bez dvoumljenja doneti odluku. Ukoliko niste u braku ili vezi, osoba iz prošlosti će zakucati na vaša vrata. Dobro razmislite da li želite sa njom ponovo da stupite u kontakt.

Puni ste kreativnih ideja i novih planova koje želite da realizujete. Svesni ste da je to za vas veliki zalogaj, zato prvo pronađite ljude koji će vam ponoći u tome. Ne napuštajte siguran posao dok vaš projekat ne stane na noge. Svaki korak i poduhvat detaljno razradite.

Čuvajte se infekcija i alergija.

Jarac

Mesec septembar će za vas i vašeg emotivnog partnera biti poprilično turbulentan. Iako ste se do sada odlično slagali i razgovorom dolazili do rešenja svakog problema, u ovom periodu neće biti takva situacija. Razmišljanje vaše voljene osobe će biti potpuno drugačije od vašeg što će izazvati nesuglasice i poneku burnu reakciju u vašem odnosu. Najbolje je da iako se nađete u situaciji da vam se mišljenja ne poklapaju, ne ulazite u dalju raspravu. Do kraja meseca će vas odnos biti kao i pre. Slobodne Jarčeve očekuju novi emotivni momenti, budite strpljivi ali i hrabri!

U devetom mesecu će većina pripadnika ovog znaka preispitivati svoje dosadašnje poduhvate i testirati svoje potencijale kako bi znali šta da planiraju za naredni period. Želite da budete još efikasniji i produktivnije, pa ćete se potruditi da nađete dodatan izvor prihoda kao i da steknete novo znanje i veštine. Krajem meseca možete da očekujete prijatne vesti zbog kojih ćete biti ponosni.

Ne dozvolite da vas stres savlada, odmorite kada osetite da vam snage ponestaje.

Vodolija

Planovi na ljubavnom polju će biti baš onakvi kakvim ste ih i zamislili. Ukoliko ste zauzeti, emotivni partner će biti uz vas, pružaće vam podršku, biti vaša desna ruka, ali i partner za šetnju, kao i drug za smeh i zabavu. I dalje će vam pokazivati zaljubljenost i to koliko je očaran vama. Potrudite se voljenu osobu udostojite istih, ili makar sličnih osećanja i emocija. Naravno, ako to zaista osećate i mislite. Slobodne Vodolije će uživati u provodu, druženju, flertovanju. Međutim, osoba iz vašeg okruženja će vam se kradom uvući pod kožu.

Finansije će vam ovaj mesec zaškripeti. Iako ste vodili računa gde, šta, kada i koliko trošite, nije uvek lako reći ne sitnicama i porocima koji su oko nas. Potrudite se da u septembru bolje rasporedite svoje prihode, ili da ih povećate dodatnim poslovnim aktivnostima.

Potrudite se da ne narušite svoje zdravlje. Za sada je sve u najboljem redu.

Ribe

Ukoliko imate bilo kakvih problema i nesuglasica sa voljenom osobom, prva polovina meseca je idealna da to rešite. Iako već neko vreme odlažete da sa emotivnim partnerom otvoreno porazgovarate o svim turbulencijama koje su zahvatile vaš ljubavni odnos, sada će sve izaći na videlo i nećete imati kud. Suočite se sa problemima koji vas koče kako biste u drugoj polovini meseca maksimalno uživali u vašoj vezi ili braku. Slobodne Ribe očekuje uzbudljiva ljubavna priča, nemojte da je propustite.

Potpuno ste nepripremljeni za sve što vas očekuje na poslu, i to će vas koštati kvalitetnog sna i slobodnog vremena. Sve obaveze dolaze odjednom, a vi niste sigurni da li ćete uspeti sve sami da završite. Potražite pomoć od kolega, ali budite svesni da ćete i vi morati da pružite svoj maksimum.

Zdravlje vam je na zavidnom nivou.

Izvor: Mogujatosama.rs