Ovan

U mesecu septembru, sve pripadnike ovog zemljanog znaka očekuju strasni susreti i velike svađe. Ukoliko ste u vezi ili braku, sa emotivnim partnerom odlično ćete se slagati. Međutim, biće dana kada ćete sumnjičavo posmatrati partnera i svaki njegov korak u vama će buditi mnoga pitanja i nesigurnosti. Ako smatrate da postoji nešto što vaša voljena osoba krije od vas, otvoreno je pitajte. Slobodni Ovnovi će upoznati osobu sa kojom će imati fenomenalan odnos.

Kada je u pitanju posao, svu energiju ćete usmeriti ka projektima koji su od velikog značaja, kako za vas, tako i za kompaniju u kojoj radite. Ukoliko ste koordinator ili vođa, potrudite se da sve prođe onako kako je isplanirano. Uključite sva čula kako biste na vreme reagovali.

Poprilično ste se umorili u prethodnom mesecu. Nekoliko slobodnih dana će prijati vašem zdravlju.

Bik

Zauzeti Bikovi će ovog meseca biti promenljivog raspoloženja što će se odraziti i na njihov ljubavni život. Emotivni partner, kao i svi u vašoj blizini će to primetiti. Odnos sa voljenom osobom će biti nestabilan i biće trenutaka kada nećete moći jedno bez drugog, ali i kada je jedna reč dovoljna da izazove svađu i neslaganje. Obratite pažnju na to šta izgovarate i na koji način komunicirate sa ljudima iz vaše okoline tokom meseca septembra, kako se kasnije ne biste kajali. Bikovi koji nisu u braku ili vezi ponovo će stupiti u kontakt sa bivšim partnerom, ali će njihova pažnja biti usmerena ka novim poznanstvima.

Svi pripadnici ovog znaka će u septembru posao obavljati na potpuno drugačiji način od uobičajenog. Izaći ćete iz svoje rutine, što za vas može da predstavlja veliki izazov, ali i veliku priliku da iskusite nešto novo. Bićete uplašeni na početku jer će vam sve biti nepoznato, i nećete biti sigurni da li ćete novim tehnikama uspešno obaviti vaš deo posla. Ne brinite, na kraju meseca će sve biti baš onako kako ste planirali.

Povedite računa o imunitetu. Hranite se kvalitetno i pijte dosta tečnosti.

Blizanci

Ukoliko ste zauzeti, u prvoj polovini meseca najviše pažnje ćete usmeriti ka članovima porodice. Provodićete mnogo vremena zajedno, više nego uobičajeno. Međutim, prijaće vam ušuškanost i ljubav koju ćete dati, ali i dobiti od svojih najbližih. Druga polovina meseca je isključivo rezervisana za voljenu osobu. Družićete se i sa prijateljima, i sa porodicom, međutim, sa emotivnim partnerom će vam u tom periodu biti najlepše. Slobodni pripadnici ovog znaka će upoznati novu osobu koja će im privući pažnju. 

Na poslu vas u septembru očekuju novi, veliki i veoma zahtevni projekti. Naoružajte se strpljenjem, radom i znanjem, jer će vam i te kako trebati u narednom periodu. Ukoliko negde zapnete, nikako ne odustajte, već potražite pomoć.

Neka vam u septembru dobra ishrana i kvalitetan san budu prioriteti.

Rak

Rakovi koje su u braku ili vezi će u ovom periodu biti maksimalno fokusirani na rešavanje svih ljubavnih problema, kako bi u potpunosti uživali sa partnerom. Vaša veza nije turbulentna, ali postoje neke sitnice koje utiču na nju. Dugi razgovori, konstantna preispitivanja i nalaženje rešenja je ono što će vašu vezu znatno poboljšati i ojačati. Sve ovo ćete uraditi u dogovoru sa voljenom osobom i zajedničkim snagama ćete vezu podići na viši nivo. Slobodni Rakovi će ovog meseca dobiti poziv od osobe iz prošlosti koja će ih ponovo zainteresovati.

Navikli ste da na polju posla uglavnom sve funkcioniše u najboljem redu, međutim ovog meseca to neće biti slučaj. Gomila papira, ugovora, računa i dokumentacije vas čeka da se pozabavite njima što vam stvara pritisak i nervozu. Loša organizacija u prethodnom periodu je uticala na to da vam se obaveze nagomilaju, ali ne brinite, sve ćete do kraja septembra uspeti da rešite i dovedete na svoje mesto.

Pripazite na bolove u grlu.

Lav

Ukoliko ste do sada imali dilemu ili nerazjašnjeno pitanje koje vas je nedeljama mučilo, u ovom mesecu ćete sve rešiti. Konačno ćete skupiti hrabrosti da otvoreno govorite o temama koje vas tište, i potpuno iskreno ćete pitati emotivnog partnera ono u šta ste sumnjali. Tada ćete shvatiti da ste sami sebi napravili dramu, jer ništa od onoga što ste zamislili u vašoj glavi nije istina. Slobodni pripadnici ovog znaka zaljubiće se do ušiju i ceo mesec će provesti na sedmom oblaku. Uživaćete maksimalno.

Na poslu neće biti velikih promena. Radićete kao i do sada, što vama potpuno odgovara. Niste trenutno raspoloženi za širenje svojih veština i znanja, te vam trenutni posao sasvim odgovara. Međutim, ne dozvolite da vas usporen tempo dovede do monotonije.

Proverite da li unosite dovoljno vitamina u svoj organizam, kao i tečnosti.

Devica

U devetom mesecu će kod Devica vladati dobro raspoloženje, čime će i svog emotivnog partnera oboriti s nogu. Bićete veoma harizmatični, kreativni, druželjubivi i pozitivni i kao takvi ćete uvek stvarati osmeh na licu vaše voljene osobe. Mnogo vremena ćete provoditi zajedno, uživaćete u svakom trenutku i to će vam neizmerno prijati. Međutim, postoji i jedan problem. Divnim raspoloženjem i fantastičnom harizmom ćete privući i druge osobe, što vašem partneru neće prijati. Slobodne Device će se okrenuti flertovanju i druženju.

Na poslovnom planu, septembar će biti veoma aktivan i turbulentan mesec. Imaćete mnogo posla, mnogo obaveza, sastanaka, neplaniranih poslovnih putovanja i neočekivanih poziva za saradnju. Nemojte da vas to uplaši. Potrudite se da se maksimalno skoncentrišete i da uložite veći trud nego do sada, i do kraja meseca ćete biti izuzetno zadovoljni ostvarenim rezultatima.

Mnogo ste napeti u poslednje vreme, potrudite se da više odmarate i da kvalitetnije spavate.

Vaga

Kada je u pitanju ljubav, deveti mesec svim pripadnicima ovog horoskopskog znaka donosi uzbudljive dane. Zauzete Vage će sa voljenom osobom putovati, istražiti nove predele i običaje. Svakodnevno ćete svog partnera nasmejati do suza, kao i on vas, što će vašu vezu samo ojačati. Ne obazirite se na loše i negativne komentare iz okoline, oni će uvek pričati. Držite se zajedno i uživajte što više. Ukoliko ste slobodni, ovaj mesec je idealan da konačno priđete osobi koju već dugo simpatišete. Ne postoji pravi trenutak, zato samo napred!

Sa kolegama nećete imati sjajnu komunikaciju narednih četiri nedelje. Iako na poslu dobro funkcionišete, vaša turbulentna situacija se oseti u vazduhu. Nemojte to da vas zabrinjava, vremenom će sve doći na svoje. Takođe, ukoliko planirate da pokrenete sopstveni biznis, dobro razmislite šta sve to donosi sa sobom.

Provodite što više vremena u prirodi i na čistom vazduhu.

Škorpija

Škorpije koje su u vezi ili braku će pokušati da sve neprijatnosti u partnerskom odnosu svedu na minimum. Potrudite se da rasprave, svađe, sukobe i tenziju što više izbegavate. U drugoj polovini meseca, vaša komunikacija će se znatno poboljšati, ali nemojte da vas to prevari, vaš odnos će i dalje ostati klimav. Više vremena provedite sa voljenom osobom i na taj način poboljšate vašu vezu ili brak. Slobodne Škorpije će u septembru imati novu šansu za ulazak u emotivnu vezu, međutim to se neće desiti jer sve što njih zanima jesu provod i druženje.

Posao će vam u septembru ići i bolje od planiranog. Veoma ste zadovoljni kako sve funkcioniše i ne planirate da u skorije vreme promenite posao. Međutim, razmišljate o napretku i većem položaju što je odlično, jer time pokazujete koliko ste ambiciozni, vredni i radni. Poslovni zadaci vam idu od ruke i želite da se još više edukujete u toj oblasti.

Uradite preventivne preglede i vodite računa o svom zdravlju.

Za ostale horoskopske znake pročitajte na sledećoj strani...