STRELAC 

POSAO

Dobro se osećate, raspoloženje raste. Trošite novac na sitna zadovoljstva iako bi bilo mudrije da to odložite, bar do kraja nedelje kada će se situacija bitno promeniti. Ukoliko ste često na točkovima, budite oprezni, naročito za vikend. Postoji opasnost i od fizičkih povreda pa u tom smislu budite pažljivi kako na ulici tako i na poslu.

LjUBAV

Neobično vas privlači osoba s kojom se srećete u radnom okružeNju. Ukoliko ovih dana odlučite da se odvažite na tajni susret, budite spremni na neprijatna iznenađenja. Dakle, čuvajte se skandala jer koliko god budete obazrivi, vaša tajna može biti otkrivena na šokantan način.

ZDRAVLjE

Alergije.

JARAC 

POSAO

Muči vas veliko razočaranje. Shvatate da ste izloženi okrutnoj manipulaciji, naročito od strane saradnika kojima ste verovali. Bezrazložno paničite, zaštićeni ste od strane osoba koje se nalaze na samom vrhu. Ostale teškoće shvatite kao lekciju kojom učite kako da odvojite bitno od nebitnog i složite sopstvene prioritete koji su jedino važni.

LjUBAV

Danima uživate u planiranju budućnosti, ali, čini se da zaboravljate da su planovi takve vrste nerealni sve dok u tome ne učestvuje i druga strana. Kako nedelja odmiče tenzija između vašeg partnera i vas raste. Izbegavajte diskusije jer mogu pasti teške reči s obe strane.

ZDRAVLjE

Bolovi u leđima.

VODOLIJA 

POSAO

Povoljan period za pronalaženje posla. Planetarni aspekti obećavaju dobar ishod ukoliko sredinom nedelje napravite iskorak iz dosadašnje rutine. To može biti pohađanje nekog kursa ili pokretanje projekta. Ipak, bilo bi dobro da budete i oprezni, naročito ukoliko baratate dokumentima i papirima. Moguće su greške i previdi.

LjUBAV

Šta god uradili i kako god se postavili, ovih dana, vi ste sumljivo lice. U svetlu toga, radi preventive, osigurajte sva polja gde ste nešto prikrili jer postoji velika šansa da budete otkriveni. Pazite kome se poveravate, jedan od prijatelja može vas, bez loše namere, izdati.

ZDRAVLjE

Nesanica.

RIBE 

POSAO

Mnogo toga ste započeli, na više strana manji projekti koji vam se, svaki za sebe, mnogo dopadaju. Sva je prilika da ste rasplinuli svoju kreativnu energiju pa vam je neophodan ozbiljan predah. Ne posustajte, sve što ste do sada uradili, u narednom periodu će se berićetno isplatiti. U svakom poslu postoje faze uspona i padova, pa tako i kod vas. Za vas važi izreka: "Strpljen spasen".

LjUBAV

Imate osećaj da ne uspevate da doprete do voljene osobe. Bez obzira na to da li ste u vezi ili niste, ovih dana kao da vam je to polje uspavano. Ukoliko vam se čini da je ovo zatišje pred buru, u pravu ste. Najbolji savet za vas je da prištedite energiju i sačekate povoljne dane.

ZDRAVLjE

Čuvajte se prehlade.

Izvor: Novosti.rs