LAV 

POSAO

Dobro se osećate pa s tom vibracijom privlačite ljude sličnog profila. Priliv energije inicira rađanje novih ideja ili pokretanje projekata u kojima biste igrali važnu ulogu. Podrška pretpostavljenih lica obećava pozitivan ishod svega što ovih dana započnete. Ipak, važno je i da ostanete s obe noge na zemlji kako vas nalet optimizma ne bi preterano poneo.

LjUBAV

Potreban vam je mali predah koji biste proveli u društvu voLjene osobe ili porodice. Čini vam se da od partnera ne dobijate neophodnu podršku. Ako svoju preosetljivost svedete na minimum, shvatićete da niste sami i da je ono što dobijate od voljenih sasvim dovoljno za vaše trenutne potrebe.

ZDRAVLjE

Čuvajte se infekcija.

DEVICA 

POSAO

Sve što radite ovih dana postaje preterano zamorno. S svih strana ste pritisnuti, niste sigurni koji je to pravi trenutak kada je u redu da se zaustavite, podvučete crtu i saopštite svima da je dosta. Uz sve ovo osećate se izdano jer izostaje i podrška na koju ste računali. Budite strpljivi i iznad svega pažljivi, kako biste što bezbolnije prošli ovaj period.

LjUBAV

Možda vam i nije sve potaman ali vi kao da niste spremni da bilo šta preduzmete i svoj ljubavni život postavite onako kako vama najviše odgovara. Ne gubite strpljenje, jer, svesni ste da je sve prolazno, pa i ova životna faza. Sve će se srediti kada voljena osoba bude inicirala ozbiljan razgovor.

ZDRAVLjE

Vrtoglavica.

VAGA 

POSAO

Ovo je segment vašeg života koji, ovih dana, ne cveta. To ne iznenađuje budući da se već neko vreme "gomila" teška energija i vi to osećate. Kraj nedelje donosi ozbiljan stres, a ukoliko ne budete pažljivi moguće su ozbiljnije komplikacije. Ovaj aspekt, takođe, može ukazati i na odluke kojima ćete utabati novu poslovnu stazu u budućnosti.

LjUBAV

Dugo odlažete rešavanje nekih problema pa vas nakupljeno nezadovoljstvo ozbiljno muči. Bez obzira na to šta biste mogli da pokušate, odgovor voljene osobe izostaje. Oni koji su slobodni, u ovom periodu, treba da zadrže taj status, u protivnom svako otpočinjanje ljubavne veze nije povoljno.

ZDRAVLjE

Problemi s stomakom.

ŠKORPIJA

POSAO

Nikako da stigne neko rešenje od koga vam mnogo toga zavisi. Neki ljudi su vam, verovatno, podgrevali lažnu nadu. Naoružajte se strpljenjem i nekako izdržite ovaj period jer uskoro stižu promene a s tim i rešenje situacije koja vas već neko vreme muči. Ne zamarajte se dilemom šta će biti dalje jer razrešenje svega vi sada ne vidite.

LjUBAV

Ni ovde vam ne cvetaju ruže jer u odnosu s voljenom osobom već neko vreme egzistira pritajeno zahlađenje. Nemate vremena da se posvetite tom problemu, čini vam se da imate preča posla. Planetarni raspored na nebu ukazuje na potencijalnu eskalaciju loših odnosa.

ZDRAVLjE

Bolovi u sinusima.

Na sledećoj strani pročitajte za Strelca, Vodoliju, Jarca i Ribe