Ovan

Postoji mogućnost da upoznate neku osobu koja će Vam se dopasti. Ne zapostavljajte partnera zbog posla, radite na tome da bolje provedete slobodno vreme.

Ne opterećujte se previše poslom, samo je bitno da radite sve na vreme. Imate podršku i kolega za sve što želite da promenite. Neki novac koji dugo čekate možete da dobijete.

Bićete osetno mirniji i bolje ćete se osećati.

Bik

Sve ide kako treba i završavate sve obaveze na vreme. Konačno ćete odraditi neku dokumentaciju koju dugo čekate, pa ćete moći poslove da privedete kraju.

Što se ljubavi tiče, na putovanju ili preko posla možete upoznati neku osobu koja će Vam se dopasti. Može se javiti neka osoba sa kojom ste već imali neki kontakt. Razmislite da li Vam je pametno da se vraćate na stare priče.

Blizanci

Komunikacija sa drugima će biti prilično naporna ove nedelje. Svako hoće da njegova bude poslednja. Dajte svoj maksimum na poslu. Izbegavajte saradnju sa muškim osobama jer može doći do problema. Bolje je da radite sa ženskim osobama, to će ići mnogo lakše.

Mogući su neki iznenadni troškovi.

Slobodni, moguća je avantura. Strastveniji ste nego obično.

Rak

Krenuo je period kada ćete se uozbiljiti u ljubavi. Ljubav cveta, ali samo ako ste do sada održavali dobru vezu. Potrudite se da pokažete partneru svoja osećanja. Slobodni, želite da sve ide polako i ne žurite sa ulaskom u vezu.

Od drugih zavisi koliko ćete moći da napredujete na poslu. Budite pozitivni i bavite se nekom aktivnošću, a tokom vikenda ne zaboravite da idete do grada sa prijateljima.

Ovo je prilično dinamična nedelja.

Lav

Finansijska situacija se poboljšava. Bitno je samo da ne trošite previše novca na sitnice. Bićete stabilniji i imaćete šansu za napredak. Konačno će saradnici biti ozbiljniji, a Vi ćete imati bolje aspekte za novac i posao.

Što se tiče veze, ne dozvolite da partner trpi zbog posla. Izbegavajte ljubomorne scene.

Ako ste slobodni, preko posla možete upoznati neku zanimljivu osobu.

Devica

Ove nedelje možete završiti sve što niste mogli do sad što se tiče posla. Budite vredni i dajte svoj maksimum na poslu. Potrudite se da se posvetite svemu što ste odlagali.

Ako ste slobodni, strastveni ste ove nedelje. Ako ste zauzeti, potrudite se da saslušate partnera i njegove probleme. Ne zapostavljajte privatni život.

Vaga

Posvetite se više sebi. Ako ste zauzeti nema promena, sve je kako treba, a malo se smiruje situacija u odnosu sa partnerom. Ako ste slobodni preko prijatelja možete upoznati stabilnu osobu koja će Vam prijati.

Opterećuju Vas neki neplaćeni računi. Mogući su iznenadni troškovi. 

Povedite računa o zdravlju, moguć pad imuniteta.

Škorpija

Ove nedelje ćete biti komunikativniji i otvoreniji za neke nove prilike i poslovne ideje. Ne odustajte od svojih ciljeva. Nećete imati problem sa novcem, nema poteškoća. Konačno ćete naći način kako da održite stabilnost i da budete zadovoljni.

Imate višak energije, pa ako ste slobodni, moguća je neka avantura. Ako ste zauzeti, provedite više vremena sa partnerom, ali ne zapostavljajte prijatelje.

Na sledećoj strani pročitajte za Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe...