Strelac

Vaš vladar Jupiter krenuo je direktno i bićete raspoloženiji nego inače. Sve će Vam ići od ruke ove nedelje. Imate višak energije i veoma ste pozitivni. Utičete dobro na sve ljude oko sebe i drugi žele da sarađuju sa Vama. Uspeh na poslu je siguran. Ako možete da obnovite saradnju sa ljudima sa kojima ste pre radili, to je odlično.

Jarac

Konačno ćete biti opušteni posle dužeg vremena. Pritisak je popustio i sada imate volju da menjate neke stvari u svom životu. Manje brinete i to dosta učite na sve odnose. Komunikativniji ste i pozitivniji nego inače. Potrudite se da ne zapostavite partnera i aspekt strasti. Ako ste slobodni, skloni ste flertu i moguća je avantura.

Vodolija

Unesite neke nove stvari u vezu, makar se vidite sa prijateljima ili idite do grada,  na neko novo mesto. Potrebna Vam je dinamika, da ne bi bilo dosadno. Venera u polju odnosa donosi nove kontakte, ako ste slobodni. Bitno je da počnete bilo šta da radite, ako niste zaposleni. Ako jeste, odlična je nedelja za saradnju sa drugima i rad na novim projektima. Moguć je napredak. Konačno ćete se osećati dobro i energično.

Ribe

Odličan je odnos sa partnerom. Komunikacija je dobra i veoma ste direktni. Ako ste slobodni, potrudite se da se usredsredite na osobu koja Vam se dopada duže vreme. Možda je znate preko posla. Možete da napredujete. Novac Vam može stići preko neke saradnje sa muškom osobom. Nemojte da preterujete u trošenju novca, to je jedino važno. Budite racionalni ove nedelje. Moguć je problem sa cirkulacijom od srede.

Izvor: Mondo.rs