Vaga

Ti maštaš o vezama. Čak i kad nisi u jednoj ti imaš celu budućnost isplaniranu. Glava ti je uvek u oblacima i uvek si zamišljena. Iako misliš da je tvoje ponašanje neprimetno, on sve zna!

Škorpija

Tajnovina i introvertna, eto to je Škorpija. Tvoje emocije retko ko može da pročita, to je problem čak i tvojim najbližima. Moraš biti malo otvorenija i direktnija prema simpatiji, kako bi znao šta osećaš i koji korak da preduzme.

Strelac

Ti si veoma društvena osoba i tebi nije teško da napraviš prvi korak. Međutim, tvoje šale i viceve on ne shvata na pravi način. Iako je tebi to način da mu se približiš, on te gleda kao ortaka. Upotrebi malo svoju žensku stranu!

Jarac

Prema simpatiji se ponašaš kao prema drugovima. Želiš da saznaš o njemu što više detalja, da okteiješ šta voli, koju muziku sluša.. Ne zaljubljuješ se naglo. Tebeje teško provaliti, da li ga posmatraš kao druga, kao kolegu.. Mislim da i tebi nije skroz jasno. Dosta analiziraš stvari pre nego što se odlučiš na akciju.

Vodolija

Ti si najpovučenija osoba u sobi i flertuješ na veoma čudne načine. Pričaš o vanzemaljcima, vremenskim nepogodama.. Pronađi neke sličnosti sa simpatijom i započni malo drugačije teme.

Ribe

Uvek čekaš da on napravi privi korak kao i da predloži sledeći. Ti ga pratiš u stopu i često menjaš svoje planove zbog njega. Kada je u tvojoj blizini slažeš se sa svim njegovim tvrdnjama i pokazuješ zainteresovanost da provedeš vreme sa njim. Pokaži malo autentičnosti.