Evo šta Vam zvezde predviđaju za avgust.

OVAN

Ljubav

Do druge polovine avgusta ćete biti strastveniji. Od polovine avgusta do kraja meseca će Vam biti bitniji posao, nego ljubav. Ako budete slobodni, posvetićete se poslu više. Zauzeti, ne zapostavljajte partnera zbog posla.

Posao

Bićete zadovoljni novčanom situacijom. Preko neke ženske osobe možete da napredujete. Bitno je da pravite kompromis sa drugim ljudima jer ćete tako lakše doći do uspeha. Od druge polovine avgusta ćete moći da ubirate plodove svog rada.

Zdravlje

Bavite se sportom više.

BIK

Ljubav

Potrebno je da napravite balans između posla i privatnog života. Ipak, od polovine avgusta procvetaće odnos sa partnerom i tako će biti do kraja meseca. Slobodni, zanemarujete neku osobu kojoj se dopadate, a možda je viđate stalno. Vama je važno da ta osoba bude stabilna, da možete da se oslonite na nju. Zato Vam treba dosta vremena za nešto više. Od druge polovine meseca ćete pustiti nekog u svoj život.

Posao

Saradnici sa kojima ste već imali prilike da radite su najbolja opcija koju možete da odaberete, pa se držite tog oprobanog recepta. Očekujte bolju situaciju i finansije će biti stabilne. Ne morate toliko da brinete oko svakog detalja.

Zdravlje

Moguć je pad imuniteta. 

BLIZANCI

Ljubav

Na putovanju možete da upoznate neku zanimljivu osobu. Ako ste zauzeti, komunikacija sa partnerom će biti mnogo bolja. Potrudite se da popravite situaciju i budite romantični.

Posao

Sve Vam kreće na bolje na poslu od ovog meseca. Budite uporni. Očekujte pomoć bliskih ljudi i nekih osoba koje nisu iz Vašeg mesta. Moguć je napredak.

Zdravlje

Nemojte da preterujete sa hranom, osetljiv Vam je želudac.

RAK

Ljubav

Tokom celog meseca će biti odlični aspekti za ljubav, ali će i komunikacija biti mnogo bolja nego pre. Od polovine avgusta se poboljšava situacija. Bićete romantični. Ako ste zauzeti, biće sve mnogo mirnije, a moguća su neka kraća putovanja sa partnerom. 

Posao

Preporučuje se štednja. Od ovog meseca će stanje biti mnogo bolje, a moguća je i povišica. Budite ambiciozniji jer postoje velike šanse da napredujete. Nadređeni će Vas podržati, to je sigurno.

Zdravlje

Bitno je da što više vremena provedete u prirodi. 

LAV

Ljubav

Venera je u Vašem znaku, a biće tu do poslednje nedelje ovog meseca. Bićete zadovoljni svojim odabirom, sa kim god da budete. Ako ste zauzeti, konačno će sve doći na svoje mesto. Bićete posvećeniji ljubavnom životu, a komunikacija će biti sjajna.

Posao

Organizujte se bolje. Tako ćete izbeći haos koji može da se desi na poslu. Ipak, neće biti dosta problema, štaviše, lako ćete moći da ostvarite sve što ste zacrtali. Ne odustajte od ciljeva.

Zdravlje

Bićete staloženi i stabilni.

DEVICA

Ljubav

Imate povećanu potrebu za druženjem, za zabavom, pa možete imati problem, ako partnera to ne zanima. Nađite zajedničko rešenje. Na nekom putovanju su veće šanse da se zaljubite i da ostvarite stabilnu vezu. Ako ste u vezi, put sa partnerom je izvesan.  

Posao

Od ovog meseca ćete videti rezultate svog zalaganja. Konačno se osećate pozitivno na poslu. Vidite mogućnost za napredovanje, što do sada nije bio slučaj. Dajte sve od sebe da bolje sarađujete sa ženama u svom okruženju jer ćete tako lakše doći do cilja. 

Zdravlje

Odlično je zdravlje tokom celog meseca.

Za ostale horoskopske znake pročitajte na sledećoj strani...