Ako u vašim odnosima sa muškarcima uvek nailazite na iste prepreke, verovatno negde grešite. Pomoć u dijagnostikovanju izvora problema može biti horoskop.

Otkrivamo kako uništavate svoje veze?

Ovan - Još uvek se takmičite sa svojim partnerom

Kao zodijački znak Ovan, možda imate tendenciju da se takmičite sa svojim partnerom. Nažalost, ova funkcija se pojavljuje ne samo tokom društvenih igara. Ponekad vaša želja da se takmičite tiče se sitnica, na primer, ko prvi koristi kupatilo ujutro ili ima više prijatelja na Instagramu. Ponekad su to ozbiljnije stvari: iznos zarade ili odlučivanje o kućnom budžetu. U slučaju "gubitka" možete čak osećati frustraciju ili ljubomoru. Pokušajte da budete svesni svog ponašanja, zahvaljujući čemu ćete moći da kontrolišete želju da budete bolji. Dajte ponekad "pobedu" svom partneru. Ne ljutite se što je imao bolje poslovno putovanje ili kupio skuplji sat.

Bik - Previše pažnje posvećujete materijalnim dobrima

Bikovi vole sve što je lepo i skupo. Nažalost, ova slabost za luksuz često se prevodi u njihove odnose s drugim ljudima. Ako ste zodijački znak Bik, moguće je da uvek tražite najsofisticiraniji restoran, najbolji hotel na odmoru, i sve darove koje ocenjujete prvenstveno po ceni. Ova potraga za luksuzom čini da izgubite sposobnost da uživate u malim stvarima, a čak i najmanja neugodnost pokvari vaš romantični beg. Počnite da uživate u domaćim palačinkama, cenite nematerijalnu vrednost suvenira ili poklona od partnera. Sve što je najbolje ne mora biti najskuplje.

Blizanci - Ne možete iskreno govoriti o svojim emocijama

Problem sa Blizancima može biti u tome što nisu pouzdani. Ni pod kojim okolnostima ne žele da povrede osećanja druge strane, zato se umesto da kažu ono što je u njihovom srcu, oni dugo vremena odlažu razgovor oko prave teme. Nažalost, na ovaj način nije moguće izgraditi partnerski odnos. Potražite hrabrost da samo kažete istinu o važnim pitanjima. Zapamtite da se skrivanje na duge staze može nazvati jednostavnom prevarom. Budite iskreni prema sebi i svom partneru.

Rak - Dajete malo prostora svom partneru

Kada od vikend izlaska po pabovima više volite veče pod pokrivačem u rukama vašeg voljenog, onda ste tipičan Rak. Iako uopšte nema ništa loše u tome, pazite da ne preterujete. Ako niste godinu dana izašli zajedno, verovatno ste se zaglavili u vašoj školjci, i niko to neće trpeti zauvek. Kao prvo, takav odnos može postati pretežak za drugu stranu. Drugo, razmislite da li je vašem partneru dosadno. I treće razmislite o tome šta ćete učiniti kada se vaša veza završi. Bez bliskih prijatelja i hrabrosti da se sretnete s nekim brzo ćete se osećati napušteno i usamljeno.

Lav - Fokusirate se samo na sebe

Verovatno nemate problem da pričate o sebi ili govorite o svojim osećanjima. Međutim, postoji još jedna prepreka na horizontu. Za vreme društvenih događaja ne dopustite mu da dođe do reči, a prostor u svom domu uredite samo prema vašim željama. Naučite da slušate, poštujete različita mišljenja, dozvolite partneru da bude zvezda večeri. Zapamtite da niste uvek najvažniji.

Devica - Vi ste perfekcionista

Kada je u pitanju vaša profesionalna karijera, vaš perfekcionizam je sto posto prednost. U privatnom životu, ova funkcija može stvoriti mnoge probleme. Ne možete pustiti, uvek imate nešto za šta ste krivi, a predavanje je zapravo vaš hobi. Međutim, kada vam je stalo do partnera, morate prestati. Umesto kritike, počnite da prihvatate. Neka planira vaše odmore, kuva večeru ili samo leži na kauču. U privatnom životu, sve ne mora biti savršeno. Ako se ne slažete s tim, uvek ćete biti nesrećni.

Vaga - Izbegavate sukobe

Kao Vaga, verovatno ste izuzetno lepa i pomirljiva osoba. Iako je generalno dobra stvar, vaš konflikt lako može postati nedostatak. Naravno, konstantno brbljanje nije za bilo kakvu vezu, ali guranje problema ispod tepiha takođe nije dobro rešenje. Nedostatak hrabrosti da se kaže ono što mislite vas može dovesti do dve situacije: ili počnete da budete pasivno-agresivni ili ćete biti sami. Iako će vaš odnos izgledati savršen sa strane, emocije će početi da presušuju iznutra. Izađite iz zone udobnosti i počnite da budete iskreni. Možda će vam trebati dobra knjiga na tu temu ili savet psihologa.

Škorpija - Vi se stalno plašite gubitka partnera

Kao zodijački znak Škorpija, možda imate tendenciju da kontrolišete svog partnera. Nažalost, plašite se da ćete izgubiti voljenu osobu. Naravno, druga strana bi trebalo da bude posvećena vama, ali ne možete očekivati da će vam to dokazati na svakom koraku. Ovaj strah od povrede može se takođe manifestovati u izbegavanju ozbiljnih odnosa. Ne želite da budete napušteni, tako da gradite zid i ne dopuštate sebi da se zaljubite. U ovom slučaju, ne samo da povređujete sebe, već i svog partnera. Morate razumeti da je raskid prirodni deo života. Ne tretirajte ih kao neuspeh, već kao lekcije.

Za ostale znake pročitajte na sledećoj strani...