Škorpija

Romantični odmor je ono što Vam uvek treba. Vi volite da idete na odmor sa partnerom. Mada je dobro i da posetite prijatelja koji živi u inostranstvu.

To može biti jedna dobra prilika koja treba da se iskoristi. Petnaestak dana će biti dovoljno da se ispričate.

Strelac

Vaš odmor može da traje beskonačno jer ste optimistični i ne želite da radite stalno. Ipak, stalno želite da idete na odmor. Nekad je i odlazak po hranu ili na pijacu jedan vid relaksacije za Vas. Bitno je da se negde ide.

Ipak, idite na pravi odmor. Izdvojite nedelju-dve i povedite prijatelje sa kojima se dobro slažete.

Jarac

Porodična putovanja su dobra za Vas, iako mogu biti pomalo stresna. Dok su Vaša deca na letnjem odmoru ili imate želju da preko leta idete negde, uzmite nekoliko nedelja da posetite rodbinu, prijatelje ili neke znamenitosti koje želite odavno da vidite.

Nije Vam baš drago kad se odvajate dugo od porodice, pa ne morate to raditi.

Vodolija

Dok Vam nije dosadno na odmoru, Vaše putovanje nema granice. Oko dve nedelje Vam je potrebno da se vidite sa svima, da proputujete šta ste planirali i da se zabavite.

Možda možete da smislite neku aktivnost tokom odmora, jer Vi odmor tako i vidite. Bitno je samo da ne budete sami jer će Vam sigurno biti dosadno.

Ribe

Najbolji odmor je onaj koji možete da provedete sami, uz muziku i uživanje.

Mali odmori od vikenda do vikenda su odlična opcija za Vas. Kad god možete uzmite slobodan dan i opustite se. Bitno je da brinete o sebi i da znate kada Vam je potrebno da napravite pauzu.

More, jezero ili reka su idealna opcija za Vas.

Izvor: Mondo.rs