Ovan

Ove nedelje možete da očekujete lepe događaje što se tiče ljubavi, bilo da ste u vezi ili ne. Uživaćete sa partnerom. Romantični ste. Venera u Raku i Mars u Lavu Vas podstiču da se potrudite više oko neke zanimljive osobe, ako ste slobodni. Bićete energičniji ove nedelje. 

Bik

Stanje u ljubavi će konačno biti mnogo bolje, iako ćete biti napeti zbog porodičnih problema. Bitno je da se usmerite na pozitivne stvari. Imaćete bolju komunikaciju sa drugima. Ne morate partneru ili potencijalnom partneru bilo šta da objašnjavate. Bitno je da budete skloni kompromisu. Ako imate neki privatni biznis, ova nedelja će biti odlična za Vas. Samo ne odlažite ništa od obaveza, nego završite sve u zadatom roku.

Blizanci

Ove nedelje ćete se osećati poletnije i energičnije. Lakše ćete svima reći šta mislite, ali nemojte biti previše direktni. Mars je u Vašem polju komunikaciije pored Merkura, pa možda nije baš pametno biti previše otvoren. Moguće su i rasprave na radnom mestu. Ako ste zauzeti, poradite na komunikaciji sa partnerom. Slobodni, na nekom kraćem putu možete upoznati neku zabavnu osobu. Svakako, ovo je idealna nedelja za putovanja.

Rak

Ove nedelje ćete biti zadovoljni novčanom situacijom. Potrudite se da se ne nervirate previše oko saradnje sa nekom muškom osobom. Budite prijatni prema saradnicima, iako se može desiti da zapostavite privatni život zbog posla. Strastveni ste. Odlična je nedelja za nove početke. Romantični ste i odličan je odnos sa partnerom, ako ste u vezi.

Lav

Osećate se sjajno i poletno. Merkur i Mars su u Vašem znaku i imate višak energije. Potrudite se da ugodite sebi. Ne zapostavljajte svoje zdravlje zbog previše obaveza. Ova nedelja je odlična za šoping. Mada, prijalo bi Vam osamljivanje. Dobijate dosta komplimenata od drugih ljudi. Skloni ste flertu. Ne ulazite u tajnu vezu, avanturu, to nije dobro za Vas.

Devica

Ove nedelje ćete biti skloni povlačenju u sebe. Dosta se nervirate što ne ide sve ni na poslu ni u privatnom životu kako ste planirali. Potrudite se da se fokusirate na svoje želje. Ako ste u vezi, ne skrivajte ništa od partnera, tako možete samo da ugrozite odnos. Ne mora sve da bude savršeno, već pokušajte da radite kao tim sa drugima, ako imate već dobru saradnju.

Vaga

Bilo bi dobro da, ako ste u vezi, provedete više vremena sa partnerom i prijateljima. Bitno je da ne upadnete u kolotečinu. Ne stavljajte sebe na prvo mesto, pravite kompromise u vezi. Veoma ste osetljivi. Slobodni mogu preko posla upoznati nekog. Vreme je za ljubav. Previše novca trošite, pa bi bilo dobro da razmislite da li Vam je sve potrebno. 

Škorpija

Napeti ste iako sve ide kako treba, ali previše obaveza Vas opterećuje. Jednostavno, ne znate šta ćete sa sobom. Imate dosta energije, strastveni ste. Ne bi trebalo da se raspravljate sa partnerom. Ako ste slobodni, na putovanju možete upoznati neku zanimljivu osobu. Ne preuzimajte previše odgovornosti na sebe, ako niste sigurni da možete da odradite sve na vreme.

Na sledećoj strani pročitajte za Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe...