Lav: Posebna

Ma vama se ovo uopšte ni ne čita, ali vas je, verovatno, jedna prijateljica označila pa ste ipak odlučile “baciti oko”. Vi ste zvezda i toga ste svesni, što vam svakodnevno potvrđuju i vaši brojni udvarači. Osvaja vas onaj koji se najviše potrudi. A jednom kada vas neko obori s nogu, vi ste najvernija i najpažljivija djevojka od svih.

Devica: Dobrica

Vi ste prava dobrica i uvek se trudite biti dobri prema svima, pa tako i prema partneru. Suprotnom polu se sviđa to što ste odgovorni i razumni, no vi se ponekad brinete kako ste možda predosadni i niste dovoljno spontani. No, nemojte time razbijati glavu, jer da je to istina, vaš partner bi vas davno šutnuo.

Vaga: Nesvesne svoje privlačnosti

Vage su potpuno slepe i uvek biraju partnere koji su nekoliko nivoa ispod vas. Probudite se i shvatite da ste jako privlačni suprotnom polu i da možete imati koga god poželite. Prestanite da se izvinjavate svom partneru za sve i malo se zauzmite za sebe. Zbog manjka samopouzdanja često se i povlačite u sebe, što tera partnera daleko od vas.

Škorpija: Intenzivna

Zabavljati se sa Škorpijom je zabavno… ako ste mazohist! Naravno, šalimo se (ne baš u potpunosti), jer svako ko vas poznaje zna da ste vi jedna divna osoba s malo svojih “mušica”.

U vezi ste jako intenzivni, ali ste i toga svesni, a svi vaši partneri potvrdiće kako ste u krevetu najbolji. Time se često i ponosite, jer vam je seks jako važan deo veze.

Na sledećoj strani pročitajte za Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe...