Svaki čovek ima svoje prednosti, ali, naravno, ima i svoje sasvim specifične mušice. Nije da je to previše važno, ali otkrivamo koje se to karakteristike tvog horoskopskog znaka muškarcima baš i  ne sviđaju. 

Ovan

Ovnovima stalno treba promena i mrze rutinu. Sa svojim nemirnim ponašanjem mogu razljutiti ljude oko sebe, kao i potencijalne partnere. 

Bik

Osobe rođene u znaku Bika najradije uvek same žele da odlučuju o svemu. Nerado prihvataju mišljenja drugih. Za njih je reč kompromis strana reč. 

Blizanci

Blizanci vole da "vise" na telefonu. Svejedno je da li se radi o selfiju, postavljanju na Instagram ili najnovijem traču koji dele u grupi - njihova zavisnost od telefona tera muškarce.

Rak

Osobe rođene u znaku Raka zapravo su rođene za vezu. Muškarci često ne podnose njihovo majčinsko ponašanje pa vrlo brzo daju "pobegnu".

Lav

Žene rođene u znaku Lava znaju da su super i to rado pokazuju. Stoga često deluju umišljeno ili zastrašujuće prema drugima. Posebno nesigurni muškarci brzo pobegnu od njih.  

Devica

Device često preteruju sa svojim porivom da sve mora biti uredno, čisto, pospremljeno. Najradije bi odmah pospremile i počistile svaki muški stan u koji uđu. To jeste ponekad praktično, ali na duže staze uglavnom živcira.

Za ostale znake pročitajte na sledećoj strani...