Ovan

Zadržite svoje probleme za sebe. Iako osećate pad energije možda ćete biti ipak komunikativniji u toku nedelje. Lakše ćete doći do dogovora sa drugima.

Slobodni, skloni ste flertu i ovo će biti jedna izuzetno zabavna nedelja za Vas. Zauzeti, komunikacija sa partnerom će se poboljšati. Osetljivi ste na kritiku, ali ne primajte sve k srcu.

Moguć problem sa premorom i padom imuniteta.

Bik

Dobro ćete se osećati tokom cele nedelje, bićete poletni i pozitivni.

Posvetite više pažnje i vremena voljenoj osobi. Odnosi sa drugima će se lakše realizovati i moći ćete da upoznate nove zanimljive ljude.

Moguć je priliv novca ili će Vam neko ponuditi neku opciju za usavršavanje.

Blizanci

S obzirom na to da Venera ulazi u Vaš znak, bićete raspoloženi za flert, ljubav i nova upoznavanja. Sve Vam ide od ruke. Dobro se osećate i pozitivni ste.

Brzo obavljate obaveze na poslu, ali nemojte se vraćati na neke stare saradnje. Sada nije dobro vreme za uzimanje kredita ili pozamljivanje novca od drugih, ni drugima.

Rak

Ova nedelja će Vam biti jako naporna. Ne nervirajte se ako sve ide sporije nego inače. Bitno je da ne napravite sebi probleme što se tiče saradnje sa drugima, odnosno da do kraja nedelje ne dođe do neke promene. Neka muška osoba sa posla Vas može izbaciti iz takta.

Pokušajte da nađete kompromis sa svima.

Mogući su problemi u vezi, ako ste zauzeti. Slobodni, nije vreme za novu ljubav, nemojte ulaziti u tajnu vezu.

Lav

Bićete komunikativniji i društveniji nego inače. Potrudite se da date sve od sebe da sve uradite brže na poslu, da biste imali više vremena za privatni život.

Ako ste slobodni, preko prijatelja ili interneta sledi novo poznanstvo. Ako ste zauzeti, ne dozvolite da odnos upadne u kolotečinu.

Devica

Ove nedelje je Vaš vladar i dalje u Raku, pa ste preosetljivi. Dosta Vas brinu odnosi sa prijateljima i partnerom, pa se osećate pomalo rastrzano. Niste sigurni da li treba da se bolje organizujete ili jednostavno nemate vremena za druge ljude.

Iscrpljuju Vas tuđe priče.

Što se ljubavi tiče, ako ste u vezi ne zapostavljajte partnera zbog posla. Slobodni, preko posla je moguće poznanstvo.

Vaga

Emotivno ste stabilni i uživate u vezi. Slobodni, konačno ćete doći u kontakt sa osobom koja Vam se dopada, možda će čak i dve osobe biti u pitanju. Dvoumićete se, ali odaberite onu sa kojom imate bolju komunikaciju.

Priliv novca je očekivan ali možda nećete biti prezadovoljni sumom koju ćete dobiti.

Škorpija

Ne osećate se baš najbolje, veoma ste iscrpljeni. Ne želite ni da se družite previše sa drugima, ni da izlazite. Lakše će Vam biti ako ostanete kod kuće posle posla.

Potrudite se da date sve od sebe da se ne nervirate zbog toga šta drugi pričaju. Ako ste u vezi, poradite na strasti, a slobodni, Vi ćete biti strastveniji nego inače.

Na sledećoj strani pročitajte za Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe...